Hellraiser Review

Scoort een 7.5 van de 10.

Een vurig spel in twee delen

Voor liefhebbers van gokkasten met mooie graphics en hoge scores is Hellraiser een spel wat je absoluut gespeeld moet hebben. Het is een gokkast die uit twee gedeeltes bestaat; het basisspel en het vervolgspel. Verder zit er een Hellraiser bonusspel in verwerkt. Tijdens het basisspel verzamel je credits die je kan gaan inzetten bij het vervolgspel. Een credit heeft een waarde van 10 eurocent. Wil jij echter gelijk groot gaan inzetten in het vervolgspel dan is dit bij dit spel ook mogelijk. Je speelt het spel Hellraiser op 4 rollen. De winlijnen zijn duidelijk herkenbaar aan de dunne lijn die over de symbolen heen loopt. Het basisspel wijkt af van de meeste basisspellen van Simbat. Dat komt doordat de winnende symbolen zowel van links naar rechts als van rechts naar links over je scherm heen mogen staan.

Een gokje wagen voor de kick

Toegeven, van het spel Hellraiser krijg je al een kick maar het kan altijd nog beter. Daarom biedt dit spel je de gelegenheid om een gok te wagen in Gamble. Je speelt een head or tail spelletje waarbij jij een gewonnen score kan inzetten. Gok je goed, dan verdubbel jij je score. Gok je echter mis, dan verlies jij je inzet. Ook de Heatwave gokkast kent deze werking.

Het vervolgspel van Hellraiser

Heb je in het basisspel genoeg punten verzameld dan ga je door naar het vervolgspel van Hellraiser. Dit is het gedeelte waar het echte grove geld verdiend kan worden. Je kan hogere inzetten doen waarbij je mag denken aan 5, 10 of zelfs 20 credits. De hoogte van je inzet bepaalt het aantal winlijnen wat je tot je beschikking hebt. Speel je met een maximaal aantal winlijnen dan heb je de hoogste winstkansen. Zet je in met 20 credits, dan heb je de beschikking voer 10 winlijnen. Bij het vervolgspel zit ook een bonusspel wat jou extra winkansen biedt.

Hellraiser; de bonus

Wil je echt voor het grote cashen gaan, dan is het bonusspel van Hellraiser een aanrader. Komt er kris kras over je scherm een combinatie in beeld van 3 bellen, dan begint dit spel. Twee of vier duiveltjes zullen oplichten op het scherm. Verschijnen ze vervolgens in beeld, dan is dat het einde van het bonusspel, maar wanneer er in de tussentijd prijzen worden gewonnen zullen de duiveltjes die gedoofd zijn weer oplichten. Je kan hierbij flinke bonusscores behalen, tot wel duizenden credits.

Autohold, tot je dienst

Bij een gokkast gebeurt het nogal eens dat er opeens een wel heel gunstige combinatie op je rol staat. Die zal het spel Hellraiser automatisch voor je vastzetten met de autohold functie. Het spel helpt je op die manier om hogere scores te behalen. Wil jij deze functie niet, dan klik je op Reset waarna deze wordt uitgeschakeld.

Bediening:

Start/To Clubmeter – je doet een spin in het spel/credits die je hebt gewonnen verplaats je naar de clubmeter.
Take Clubmeter/Tail – Je plaatst winsten over naar de creditmeter/ Je kiest voor Tail bij het gokspel.
Choose Bet/Head – je bepaalt de hoogte van de inzet bij het vervolgspel of start gelijk bij de start het vervolgspel/Je kiest voor Head bij het gokspel.
Hold – Je zet een rol vast door op deze knop onder de betreffende rol te klikken.
Collect/Reset – Je neemt een gewonnen prijs mee naar je scores/Je reset de autohold functie.
Autoplay – Je hoeft niet iedere keer op start te klikken; de gokkast start steeds automatisch met de inzet die je als laatste deed. Wil je hiermee stoppen, dan klik je nog een keer op Autoplay.

€200 Gratis Gokbonus

  • Ontgrendel extra rol en winlijnen
  • Verdubbel je winst met het gokspel
  • 5 kansen op hoogste winst

Speel Hellraiser gratis!