Club 3000 Review

Scoort een 7.2 van de 10.

Lekker eenvoudig winnen met de Club 3000 gokkast

De Club 3000 gokkast is onderverdeeld in 2 delen. Het basisspel en het bovenspel. Het basisspel speel je op de onderste 3 rollen waarbij de middelste 3 symbolen op de winlijn de gewonnen combinatie weergeeft. Er is 1 actieve winlijn. De winlijn is de middelste dunne lijn. Je wint je prijzen als de symbolen van links naar rechts op de winlijn verschijnen. De prijzen die je kan winnen staan in een duidelijk schema rechts naast de rollen afgebeeld. Als het “Club” symbool 3x Kris Kras op de rollen naast elkaar verschijnt, maak je kans op de “Mystery” prijs. Deze kan oplopen van 8 tot wel 200 credits. De Club 3000 gokkast “ziet” zelf of je een winkans hebt. De rollen worden dan automatisch vastgezet. Zo zie je geen enkele winkans over het hoofd. Wil je niet dat de Club 3000 gokkast met je meedenkt? Druk dan op de “Reset” knop en de rollen gaan weer draaien. Op naar een nieuwe winkans.

Wil je zelf de rollen naar wens vastzetten? Dat kan natuurlijk ook. Dit doe je door op de “Hold” knop onder je gekozen rol te klikken. Je kunt je gewonnen credits op de creditmeter van het basisspel zetten. Dit doe je door op de “Collect” knop te drukken. Ook kan je de gewonnen credits direct verplaatsen naar het bovenspel. Je moet hiervoor op de “To Clubmeter” knop drukken. 1 draai aan deze gokkast staat gelijk aan 0,10 eurocent. Uiteraard kan je ook gratis “proeven” aan de Club 3000 gokkast.

Spelen van het Club 3000 bovenspel

Het bovenspel van de Club 3000 gokkast speel je op de bovenste 3 rollen. Er zijn 5 actieve winlijnen. De winlijnen worden aangegeven door lijnen die “kris kras” over de symbolen lopen en zijn aangegeven door de nummers 1 t/m 5. Als je een van de combinaties op een van de actieve winlijnen krijgt, win je de bijbehorende prijs. Je speelt met 5 credits per draai. De prijzen die je kan winnen staan in een duidelijk schema rechts naast de rollen afgebeeld. Zie je 3 Citroenen op de middelste winlijn verschijnen? Dan krijg je de “mystery” prijs. Deze kan op de Club 3000 gokkast oplopen van 20 tot wel 200 credits. Wanneer je op het Club 3000 bovenspel speelt worden je gewonnen prijzen verdeeld over 4 winbanken. Als een winbank 200 of meer credits bevat, worden deze automatisch naar de creditmeter gezet. De Club 3000 gokkast is lekker makkelijk te spelen en heeft veel winkansen. Veel plezier! Een andere spannende gokkast die je zeker even uit moet proberen is de zeer bekende Club 2000.

Bekijk hier welke andere gokkasten er ook voor je klaarstaan!

Bediening:

Start/To Clubmeter – Activeer een draai in het basisspel of in het bovenspel/Verplaatst de gewonnen credits naar de clubmeter van het bovenspel
Choose Game – Selecteer het basisspel of het bovenspel
Reset/Collect – Verander de door de gokkast gekozen rollen/Verplaats je punten naar je creditmeter
Hold – Hiermee kan je de rollen vastzetten om je winkans te vergroten
Autoplay – Laat je gokkast automatisch spelen door een virtueel bierviltje tussen de start knop te zetten.

€200 Gratis Gokbonus

  • 3 logos maken mystery prijs
  • Win maximaal 200 credits
  • Goede mix tussen oud en nieuw

Speel Club 3000 gratis!