Starburst Review

Scoort een 8.8 van de 10.

Houd jij van diamanten, juwelen en andere fonkelende stenen? Dan is de online gokkast Starburst echt een spel voor jou. Dit prachtige juweel van NetEnt werd eind 2011 gelanceerd en behoort sindsdien tot één van de meest populaire slots in de online casino’s. Probeer direct in de gratis demo-modus of laat je verder informeren. Waarom juist Starburst uitgroeide tot één van de populairste gokkasten weten we niet, maar het zal vast te maken hebben met het eenvoudige, snelle karakter van dit spel. Op deze gokkast geen ingewikkelde functies, maar gewoon lekker eenvoudig spelen! Tegelijkertijd gebeurt er altijd wel iets als je aan het spelen bent op dit online slot. De fonkelende stervormige edelstenen zijn paars, groen, blauw, geel of oranje van kleur en bieden een breed scala aan winnende combinaties. Natuurlijk ontbreken ook de BAR- en 7-symbolen niet op dit slot. Je kunt allerlei geldprijzen winnen en als het Starburst Wild symbool verschijnt, word je extra beloond. Met de respin-rondes kan je accountsaldo behoorlijk snel oplopen! De juwelen zullen garant staan voor uren aan echt speelplezier.

Een aantrekkelijke online slot

Starburst is een slot met een mooi grafisch ontwerp, ondanks het minimalistische karakter van het spel. NetEnt is erin geslaagd om een modern ontwerp met ‘old school’ symbolen, zoals de Lucky 7 en BAR te ontwikkelen. Een hedendaags slot met een interessante retro look! De lichtgevende juwelen zijn niet te missen en fleuren het scherm op. De game heeft genoeg robijnen, smaragden en diamanten die het geheel laten schitteren. De jaren 80 soundtrack past perfect bij de game. Ondanks de rustige en eenvoudige muziek, laten de geluidseffecten je precies weten wanneer je winst hebt weten te maken. Ook verraden de geluiden dat er een speciale feature aankomt, wel zo handig toch? Het zorgt in ieder geval voor nóg meer spelbeleving. Kortom, NetEnt heeft met Starburst aangetoond dat het ook heel goed mogelijk is om zonder overbodige toeters en bellen een aantrekkelijke online gokkast te ontwikkelen. De populariteit van dit spel bewijst dat maar eens te meer.

Hoe werkt Starburst?

De Starburst gokkast beschikt over 5 rollen en 10 winlijnen. Je mag zelf bepalen met hoeveel winlijnen je speelt en kunt dus met maximaal 10 lijnen spelen. Het slot heeft 8 verschillende symbolen, bestaande uit edelstenen in verschillende, heldere kleuren, de BAR en de 7, bekend van de fruitautomaten. De symbolen zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden. Dit, in combinatie met de overzichtelijke winlijnen, draagt bij aan de eenvoudige speelbaarheid van deze populaire online slot. Er zijn meerdere inzetniveaus, van 1 tot maximaal 10 keer de inzetwaarde. De muntwaarde varieert van €0.01 tot €1,00 met een maximum van 10 munten per lijn. Je speelt Starburst dus al voor €0,01 per draai per winlijn en de maximale inzet is €100 (10 lijnen keer 10 munten). Zet je vol in, dan maak je kans op €50.000, de maximale winst die je met dit online slot kunt behalen.

Bonus features

Je vindt bij Starburst geen bonusspel of gratis spins, maar interessant wordt het zeker wel als de Starburst Wild verschijnt. Dit is een ster met wit van binnen en aan regenboogkleuren aan de buitenkant. Dit icoon verschijnt alleen op de rollen 2, 3 en 4 en kan zich uitbreiden over de rollen. Het Wild symbool dient namelijk niet alleen als joker voor elk ander symbool in het spel, je krijgt tevens een re-spin als de feature tevoorschijn komt. En wanneer er tijdens de re-spin opnieuw een Wild symbool verschijnt, krijg je weer een re-spin. Met andere woorden; je Wild groeit en groeit én kan je daardoor leuke prijzen opleveren. We kunnen je alvast vertellen dat de Wild feature vrij vaak voorkomt in dit spel. De ene keer levert een re-spin je 3 keer je inzet op en een andere keer behaal je met gemak 50x je inzet. Soms verschijnt de feature direct, andere keren moet je diverse spins wachten. Het verhoogt absoluut de spanning. Je kunt tot maximaal 3x de re-spin activeren, het beeldscherm wordt steeds verder opgevuld met Wilds. Het wordt daardoor nog eenvoudiger om een winnende combinatie te draaien op deze unieke gokkast.

Overzichtstabel Starburst

Software ontwikkelaar NetEnt
Ondersteund op mobiele apparaten Ja
Release datum Eind 2011
Uitbetalingspercentage RTP 96,1%
Volatiliteit / variantie Laag
Features Re-spins, Wilds en Multipliers
Rollen / winlijnen 5 / 10
Min. / Max. inzet €0,01 t/m €100
Munt waarde €0,01 t/m €1
Inzet niveau 1 t/m 10
Hoofdprijs €50.000

 

Conclusie

Starburst is met zijn kleurrijke diamantsymbolen en re-spin feature een spannend spel. Een leuke bijkomstigheid is dat dit online slot niet ingewikkeld is door de eenvoudige opzet van bonus features zoals de Starburst Wilds. De regelmatige winsten, de hoofdprijs van €50.000 en de eenvoudige speelbaarheid maken dit spel aan alle kanten compleet. Ontdek zelf de explosie van fonkelende stenen en maak kans op die hoofdprijs van €50.000!

€100 Gratis Gokbonus

  • Een van de meest gespeelde games
  • Win ook van rechts naar links
  • Lekker kalmerend

Speel Starburst gratis!