Golden Oldie Review

Scoort een 7.1 van de 10.

Voor wie van basics houdt

Gokkasten hebben tegenwoordig meerdere spellen die je achtereenvolgens kan spelen. Bij Golden Oldie is dit niet het geval. Dit is een gokkast zoals je ze kent van vroeger; één spelsoort waarbij je gelijk met een hoop credits kan inzetten. Golden Oldie speel je met credits die ieder een waarde van 10 cent per stuk hebben. Je kan inzetten met waardes van 5, 10, 15 of 20 credits per keer. Je speelt het spel met variabele winlijnen. Hoeveel dit er zijn is helemaal afhankelijk van de inzet die je doet. Je herkent de winlijnen direct aan de dunnen lijn over de symbolen heen. Deze gokkast komt uit de handen van de betrouwbare ontwikkelaar Simbat.

Over het spel en de winst

Op het moment dat je voorzichtig inzet met 5 credits heb je de eerste drie rollen van het spel tot je beschikking. Zet je 10 credits in per spin, dan heb je de onderste vier rollen tot je beschikking. Zet je 15 credits in dan draaien er opeens 7 rollen en bij 20 credits heb je alle 8 de rollen aan het draaien. Hoeveel je wint zie je in het prijzenschema in je scherm. Hier zie je welke combinaties van symbolen je moet verzamelen en hoeveel punten je ermee verdient. De combinatie moet wel op een actieve winlijn staan. De hoogte van je inzet bepaalt de hoogte van je prijs. Je hebt immers met een hoge inzet veel meer winlijnen tot je beschikking.

Auto Hold voor een beetje extra geluk

Omdat jij zoveel mogelijk punten wil verzamelen hebben de ontwerpers van Going Bananas de auto hold functie toegevoegd aan het programma. Heb je symbolen gunstig staan op een rol dan wordt deze automatisch voor je vastgezet. Jij kan dit ongedaan maken door zelf op de Reset te klikken. Wil je eigenhandig een rol vastzetten, dan klik je op Hold onder die rij. De werking is te vergelijken met die van het Hellraiser slot.

Een paar potten met geld

Golden Oldie kan je niet zomaar spelen; je zal eerst credits moeten plaatsen in de potten die je op het scherm ziet. Hoeveel je plaatst is afhankelijk van de inzet die je doet bij het spel. Komt een pot tot een waarde van 200 credits dan zullen je credits naar de creditmeter verhuizen, maar je kan er ook zelf voor kiezen om je credits al eerder te verplaatsen. Dit doe je met de functie Take Win.

Bediening:

Start Bet 20 – Je start een spin met een inzet van 20 credits.
Start Bet 15 – Je start een spin met een inzet van 15 credits.
Start Bet 10 – Je start een spin met een inzet van 10 credits.
Start Bet 5 – Je start een spin met een inzet van 5 credits.
Take Win – Je verplaatst de credits vanuit de diverse potten naar je creditmeter.
Autoplay – Je hoeft niet steeds op de play knop te klikken; de computer doet dit automatisch. Met nogmaals klikken op deze knop wordt Autoplay weer onderbroken.

€200 Gratis Gokbonus

  • 2 sets van 4 rollen
  • 20 winlijnen in totaal
  • 5 inzetmogelijkheden

Speel Golden Oldie gratis!