Random Runner Review

Scoort een 8.9 van de 10.

Een klassieker in een nieuw jasje

Het spel Random Runner is een mooi voorbeeld van een retro gokkast die in een nieuw jasje is vormgegeven. Je speelt het in een paar delen; een basisspel en een vervolgspel. Er zit een symbool bij wat een extra waarde toevoegt aan het spel; de bes. Andere leuke ouderwetse speelkasten van ontwikkelaar Stakelogic zijn de Avalon en de Club 2000.

Het basisspel van Random Runner

Ga jij Random Runner spelen, dan zal je vanzelf met het basisspel beginnen. Dit is een spel waarbij je per keer 1 credit inzet. Een credit heeft een vaste waarde van 10 eurocent. Het spel wordt op de onderste drie rollen gespeeld. Elke rol heeft drie klassieke fruitsymbolen. Je hebt bij het basisspel één winlijn en die herken je gelijk omdat er een licht grijze lijn over de middelste symbolen heen loopt. Het symbool wat een uitzondering vormt in dit geheel is het kroontje. Dit is een symbool wat je kris kras over het scherm heen ook punten oplevert. Je ziet in het winschema welke waarde de diverse reeksen symbolen op de winlijn hebben. Heb je een rij goed dan heb je dus een prijs te pakken. De bessen op de eerste rol zullen aangeven dat je automatisch een spel gaat spelen. Je krijgt er twee punten voor die gelijk vergokt worden. Gok je goed dan krijg je vier credits. Gok je fout, dan gaat je winst weer verloren.

Autohold bij het spel

Vergeleken met het klassieke spel word je bij Random Runner wel geholpen om een zo hoog mogelijke score te behalen. Heb je een mooie groep symbolen op een rol met hoge winstkansen dan wordt die vastgehouden waardoor je makkelijker punten kan behalen. Dat vasthouden gaat automatisch met de autohold functie. Je kan er echter voor kiezen om autohold met Reset uit te zetten en zelf met hold interessante combinaties op rollen vast te houden.

Het bovenspel van Random Runner

Naast een basisspel kan je ook een bovenspel spelen bij Random Runner. Heb je minimaal 4 credits op de winbank staan dan zal je het spel automatisch gaan spelen. Er wordt altijd 1 credit van je creditmeter af gehaald. De rest wordt van de winbank af gehaald. Je speelt dus met 5 credits. Je speelt het bovenspel over de bovenste drie rollen op het spel. Er zijn 5 winlijnen tot je beschikking dus er zijn meer dan genoeg winkansen. Heb je een goede combinatie op je winlijnen dan heb je een prijs te pakken. Er zit geen grens aan de creditmeter en evenmin aan de winbank. Staan er geen credtis meer op de creditmeter dan zullen ze bij de winbank vandaan worden gehaald. Dat gaat met 4 stuks per spin. Zet je al je credits bij de creditmeter dan ga je vanzelf het basisspel weer spelen.

Bediening:

Start – je doet een spin in het spel.
Reset – De autohold functie wordt gereset.
Hold – Je bepaalt zelf welke rol er blijft stilstaan in het spel.
Win to Credits – credits die je wint in het spel plaats je op de creditmeter.
Win to Winbank – credits die je wint plaats je op de winbank.
Winbank credits – credits worden in etappes van 4 naar de creditmeter verplaatst.
Autoplay – De gokkast speelt een poos vanzelf zonder dat je handmatig op start hoeft te drukken.

€200 Gratis Gokbonus

  • Online versie van bekend casinospel
  • Twee rollen die synchroon draaien
  • Test je skills met de hold-knop

Speel Random Runner gratis!