Random Runner Review

Software ontwikkelaarStakelogic
Ondersteund op mobiele apparaten-
Release datum-
Uitbetalingspercentage RTP95,43%
Volatiliteit / variantieMedium
Features-
Rollen / winlijnen- / 5
Min. / Max. inzet€0,20 t/m €100

Een klassieker in een nieuw jasje

Het spel Random Runner is een mooi voorbeeld van een retro gokkast in een nieuw, digitaal jasje. Deze gokkast bestaat uit twee delen: een basisspel en een vervolgspel. Er is een speciaal symbool beschikbaar wat een extra waarde toevoegt; de bes. Andere leuke ouderwetse speelkasten van ontwikkelaar Stakelogic zijn de Avalon en de Club 2000.

Het basisspel van Random Runner

Ga jij Random Runner spelen? Dan begin je automatisch met het basisspel. Dit is een spel waarbij je per keer 1 credit inzet. Eén credit heeft standaard een waarde van 10 eurocent. Het spel wordt op de onderste rollen gespeeld. Elke rol heeft drie klassieke fruitsymbolen. Je hebt bij het basisspel één winlijn die je direct herkent omdat er een licht grijze lijn over de middelste symbolen heen loopt. Het symbool wat een uitzondering vormt in dit geheel is het kroontje. Dit is een symbool wat je kris kras over het scherm heen ook punten oplevert. Je ziet in het winschema welke waarde de diverse reeksen symbolen op de winlijn hebben. Heb je een rij goed dan heb je dus een prijs te pakken. De bessen op de eerste rol zullen aangeven dat je automatisch een spel gaat spelen. Je krijgt er twee punten voor die gelijk vergokt worden. Gok je goed, dan krijg je vier credits. Gok je fout, dan gaat je winst weer verloren.

Autohold bij het spel

Vergeleken met het klassieke spel word je bij Random Runner wel geholpen om een zo hoog mogelijke score te behalen. Heb je een mooie groep symbolen op een rol met hoge winstkansen, dan wordt die vastgehouden waardoor je gemakkelijker punten scoort. Dat vasthouden gaat automatisch met de autohold-functie. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om autohold met Reset uit te zetten en zelf met hold interessante combinaties op rollen vast te houden.

Het bovenspel van Random Runner

Naast een basisspel kan je ook een vervolgspel, het zogenaamde bovenspel spelen op de Random Runner. Heb je minimaal 4 credits op de winbank staan? Dan verhuis je automatisch naar het bovenspel. Er wordt per steeds 1 credit van je creditmeter af gehaald, de rest wordt van via de winbank betaald: je speelt dus in totaal met 5 credits. Je speelt het bovenspel over de bovenste drie rollen op het spel. Je hebt 5 winlijnen tot je beschikking, er zijn dus meer dan genoeg winkansen. Heb je een goede combinatie op je winlijnen? Dan heb je een prijs te pakken! Er zit geen grens aan de creditmeter en evenmin aan de winbank. Staan er geen credtis meer op de creditmeter? Credits worden dan via de winbank betaald, dat gaat met 4 stuks per spin. Zet je al je credits bij de creditmeter dan ga je vanzelf het basisspel weer spelen.

Bediening:

Start – Je doet een spin in het spel.
Reset – De autohold functie wordt gereset.
Hold – Je bepaalt zelf welke rol er blijft stilstaan in het spel.
Win to Credits – Credits die je wint in het spel plaats je op de creditmeter.
Win to Winbank – Credits die je wint plaats je op de winbank.
Winbank credits – Credits worden in etappes van 4 naar de creditmeter verplaatst.
Autoplay – De gokkast speelt een poos vanzelf zonder dat je handmatig op start hoeft te drukken.