Club 2000 Review

Software ontwikkelaarStakelogic
Ondersteund op mobiele apparatenJa
Release datum-
Uitbetalingspercentage RTP95%
Volatiliteit / variantieHoog
Features-
Rollen / winlijnen- / 1
Min. / Max. inzet€0,20 t/m €200

Speel lekker Kris Kras met de Club 2000 gokkast

De Club 2000 gokkast bestaat uit 2 delen. Het basisspel en het super leuke vervolgspel. Ook wel “Het Clubspel” genoemd. Het basisspel speel je op 3 rollen waar de middelste 3 symbolen op de winlijn de gewonnen combinatie weergeeft. Er is 1 actieve winlijn. De winlijn is de middelste, dunne lijn. Je wint je prijzen als de symbolen van links naar rechts op de winlijn verschijnen. De te winnen prijzen staan in een duidelijk schema rechts naast de rollen afgebeeld. Als het “Club” symbool minimaal 2x Kris Kras op 2 verschillende rollen naast elkaar van links naar rechts verschijnt, maak je kans op de “Mystery” prijs. Deze kan oplopen tot wel 200 credits op deze gokkast.

De Club 2000 gokkast “ziet” zelf of je een winkans hebt. De rollen worden dan automatisch vastgezet. Zo zie je geen enkele winkans over het hoofd. Wil je niet dat de Club 2000 gokkast met je meedenkt? Druk dan op de “Reset” knop en de rollen gaan weer draaien. Op naar een nieuwe winkans. Wil je zelf de rollen naar wens vastzetten? Dat kan natuurlijk ook. Dit doe je door op de “Hold” knop onder je gekozen rol te klikken. Een gokkast zou een gokkast niet zijn als je je gewonnen prijzen niet kan inzetten om ze te verdubbelen. Dit doe je door kop of munt te gooien door op de knoppen “Head” of “Tail” te drukken. Liever je prijs houden? Klik dan op de “Collect” knop en je credits worden aan je creditmeter toegevoegd. Bij de Club 2000 gokkast kan je de gewonnen credits van het basisspel verplaatsen naar het vervolgspel. Dit doe je door de “To Clubmeter” knop te gebruiken. Het totaal aantal gewonnen punten kan je zien op de creditmeter. 1 draai aan deze gokkast staat gelijk aan 0,10 eurocent. Uiteraard kan je ook gratis “proeven” aan de Club 2000 gokkast.

Spelen van Club 2000 Clubspel

Het leuke Club 2000 Clubspel op deze gokkast speel je op dezelfde rollen als bij het basisspel. Ook hier is er weer 1 winlijn actief. Je speelt het Club 2000 Clubspel door het inzetten van 4 gewonnen credits vanuit de clubmeter. Sommige prijzen zijn alleen te winnen wanneer ze op de winlijn verschijnen. Andere prijzen zijn weer Kris Kras te winnen bij de Club 2000 gokkast. Let dus goed op want de “Hold” functie is uitgeschakeld. Als het “Club” symbool minimaal 2x Kris Kras op 2 verschillende rollen naast elkaar van links naar rechts verschijnt, maak je kans op de “Mystery” prijs. De prijzen die je kan winnen staan in een schema boven de rollen de afgebeeld. Als er meer je dan 200 credits gewonnen hebt, gaan die automatisch naar je creditmeter. In het geval dat je de 200 credits overschrijdt gaan deze credits natuurlijk niet verloren. Veel plezier met het spelen op de retro gokkast!

Bediening:

Start – Speel het basisspel Club 2000 Clubspel
Tail – Gok op “Munt”
Head – Gok op “Kop”
To clubmeter – Verplaats gewonnen credits naar het de clubmeter
Hold – Hiermee kan je de rollen vastzetten om je winkans te vergroten
Collect/Reset – Neemt je gewonnen punten mee naar de creditmeter van het basisspel. Reset de automatische “Hold” functie
Autoplay – Laat de gokkast automatisch spelen door een virtueel bierviltje tussen de start knop te zetten.