Gonzo’s Quest logo logo

Gonzo’s Quest gokkast

Gonzo’s Quest gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Gonzo’s Quest
Start gratis spel
Close icon
Gonzo’s Quest logo
Ontvang bij Gonzo’s Quest
Ontvang bij Gonzo’s Quest
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De veel bezochte slot Gonzo’s Quest is een ware hit. Deze mooi uitgevoerde online slot van de bekende softwareontwikkelaar NetEnt neemt je mee naar de Peruaanse jungle in het jaar 1541. Dat was het jaar dat een Spaanse ontdekkingsreiziger met een geheime kaart op zoek ging naar Eldorado, de verloren stad van goud. Wanneer je deze slots opstart, krijg je eerst een mooie filmintro te zien met in de hoofdrol Gonzalo Pizarro, kortweg Gonzo. Volg hem in zijn zoektocht naar Eldorado, maak winnende combinaties en vind de verloren schatten van goud! Gonzo’s Quest is voorzien van de Avalanche functie. Dit betekent dat de symbolen niet meer op een rol draaien maar naar beneden vallen in de vorm van blokken. De symbolen vallen als een lawine (avalanche) naar beneden, vergelijkbaar met de online slot Big Bad Wolf van Quickspin. Gonzo houdt in hoogsteigen persoon vanaf de zijlijn in de gaten wat jij doet. Hij wordt blijer en blijer naarmate je hem dichterbij het goud brengt. Vindt de schatten op de Gonzo’s Quest gokkast en wie weet ben jij straks wel degene die tot €125.000 rijker is!

Op jacht naar de gouden schat in de Zuid-Amerikaanse jungle

Gonzo’s Quest is een online gokkast die jong en oud kan vermaken. Beeld en geluid zijn beide prachtig. Deze slots bieden je overigens de mogelijkheid om de animaties die gebruikt worden gedurende het spel aan of uit te zetten. Tijdens de intro zie je Gonzo de schatkaart stelen. Nadat hij overboord springt, word je meegenomen op een exotisch avontuur diep in de Zuid-Amerikaanse jungle. Je helpt hem de verloren stad Eldorado te vinden. De vrolijke Spaanse soldaat Gonzo staat je tijdens dit spannende avontuur terzijde om je winsten aan te moedigen. Bij leuke winsten zal hij bijvoorbeeld een vreugdedansje doen. De mooie effecten starten zodra er een avalanche van symbolen op de rollen vallen. Heb je een winnende lijn? Dan ontploffen de symbolen en komen er nieuwe voor in de plaats. Blijven er winnende combinaties verschijnen, dan blijft de lawine aan symbolen ook doorgaan. Dit is werkelijk een feest om te zien. Het feit dat je de teller met credits eveneens omhoog ziet gaan, is natuurlijk ook mooi meegenomen. Gonzo’s Quest is een leuke online slot met een mooi verhaal en winsten die tot grote hoogte op kunnen lopen, zeker als Gonzo moet vluchten voor het grote stenen wiel dat Eldorado tegen indringers beschermt.

Gonzo’s Quest spelen

Gonzo’s Quest heeft 5 rollen en 20 winlijnen. Je kunt op 5 verschillende niveaus inzetten en daarnaast ook zelf je muntwaarde bepalen. Je kunt een gokje wagen met muntwaardes van €0.01 tot €0.50. De maximale inzet is €50 bij een inzet van 100 munten. Het maximale bedrag dat je met slechts één draai kunt winnen, is maar liefst €125.000! Heb je geen zin om steeds de ‘play’ knop in te moeten drukken? Schakel dan de Auto Play in, zodat de slot een vast aantal rondes achter elkaar draait, zonder dat je knop in hoeft te drukken. En hoe leuk is het wanneer je even een toiletpauze inlast, terugkomt en ziet dat je een mooie prijs hebt gewonnen. De Gonzo’s Quest gokkast beschikt ook over een zogenaamde Free Fall symbool die je gratis spins op kunnen leveren en dus ook leuke geldprijzen. Het unieke van dit spel is toch wel de Avalanche Multipliers op de rollen. Met elke nieuwe lawine worden je winsten verdubbeld en wanneer je alle 20 winlijnen activeert en de Free Falls wint, zal er een waterval aan gouden munten naar beneden komen waar Gonzo zijn helm onder zal houden. Uiteindelijk ga je dus voor goud en daar mag jij ook een deel van houden!

Free Fall en Wild symbolen

Tijdens het spelen van de Gonzo’s Quest slot kun je op een groot aantal extra’s rekenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van 10 gratis Free Falls? De Wild in deze slot is het symbool met het vraagteken. Deze kan elk ander symbool vervangen en zo leuke winnende combinaties opleveren. De Wild kan zelfs als een Free Fall symbool tellen, dit levert je dan weer gratis spins op. Wanneer er op een geactiveerde winlijn 3 of meer goudsymbolen verschijnen, ontvang je 10 gratis spins. Krijg je tijdens deze gratis draairondes opnieuw 3 of meer goudsymbolen op een rij, dan ontvang je nogmaals gratis spins. De gewonnen bedragen kunnen zich hierdoor aardig opstapelen. Je hebt daarnaast een Multiplier tot je beschikking. Deze vermenigvuldiger kan je winst aardig opjagen en kan je tot maar liefst 15x het gewonnen bedrag opleveren. Waag je een gokje op Gonzo’s Quest en zet je maximaal in? Dan kan je winst tot €125.000 oplopen.

Conclusie

De online gokkast Gonzo’s Quest is al jaren op de markt, toch doet deze slot weinig onder aan nieuwere titels van NetEnt zoals Aloha Cluster Pays. Natuurlijk is er wel het een en ander veranderd qua grafische mogelijkheden. Toch heeft dit spel een mooi verhaal, bijzondere 3D animaties en natuurlijk de unieke Avalanche functie. Laat Gonzo je meenemen op reis door de natuur, op zoek naar de verloren gouden stad van Eldorado. Ga voor goud met Gonzo’s Quest!


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2010

Features icon
Features

Wilds, Gratis Spins, Avalanche Multipliers

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €50