Heatwave Review

Scoort een 6.6 van de 10.

In het heetst van de strijd punten verdienen

Bij het spel Heatwave speel je meerdere spelronden. Je speelt een basisspel, een bovenspel en vervolgens kan je ook bonuspunten verzamelen door een extra gokje te wagen. Het basisspel speel je om punten te vergaren die je vervolgens weer kan inzetten bij het bovenspel. Je kunt er echter ook voor kiezen om direct naar het bovenspel te gaan, doe dit alleen als je bereid bent grotere hoeveelheiden credits in te leggen. Allereerst, het basisspel. Dat speel je op de onderste drie rollen. Je zet per keer 1 credit in, en die ene credit heeft een waarde van 10 eurocent. Je speelt het spel op 1 winlijn, die je duidelijk herkent aan de dunne lijn die je over de middelste symbolen op de drie rollen ziet lopen. Onder de rollen zie je een win-schema, daar zie je welke combinaties je moet verzamelen. Heb je een prijs gewonnen? Zet ‘m op de clubmeter om er later verder mee te spelen. Je kan deze echter ook inzetten in het Gamble spel, dit is een ‘heads or tails’-spel. Door te kiezen voor kop of munt kies je een symbool waar je op inzet. Win je, dan verdubbelt jouw inzet. Verlies je, dan ben je je inzet helaas kwijt, better luck next time. Het bekende Hold It slot komt redelijk overeen met dit spel.

Een spannende mystery-prijs

Tijdens het spelen van Heatwave maak je kans op een mystery-prijs. Je ziet naast de rollen een soort rad van avontuur. Wanneer de rollen stoppen zal het vakje dat oplicht op het rad van avontuur verspringen. Stopt het wiel op een rood vakje? Alle symbolen zullen gaan knipperen. Met een klik op de startknop blijft er 1 opgelicht symbool over. De rollen zullen dan naar een winnende combinatie draaien met twee of drie keer dat betreffende symbool. Op dat moment heb je een extra prijs gewonnen!

Jouw punten verzamelen

Met behulp van de collect-knop kan jij de punten die je in het basisspel hebt gewonnen naar de creditmeter plaatsen. Je kan ze ook naar de clubmeter overzetten waarna je het bovenspel kan spelen. Bij een winst van meer dan 200 credits zullen deze vanzelf in je creditmeter terechtkomen.

Het bovenspel van Heatwave

Heb jij genoeg punten verzameld om groot in te kunnen zetten? Tijd voor het bovenspel van Heatwave! Je kunt er ook voor kiezen om dat direct bij aanvang van het spel al te doen wanneer je genoeg credits wil inzetten. De waarde van jouw inzet bepaal je met de Choose Bet-functie. Het bovenspel speel je op de bovenste drie rollen. Je ziet onder deze rollen een uitbetaalschema waarin de scores bij de winnende combinaties staan aangegeven. Met een inzet van 10 credits kan je het Heatwave-symbool op de middelste rol krijgen. Dat is het Wild-symbool. Het kan ieder ander symbool vervangen om zo tot een winnende combinatie te komen. Zet je 20 of 40 credits in? Dan zal je het Wild-symbool op alle drie de rollen als Wild-symbool tegenkomen. Je kan op deze manier een score van tot wel 1000 credits per spel behalen.

Bediening:

Start/To Clubmeter – Je start een spin in het basisspel of in het bovenspel/De credits verplaats je naar de Clubmeter.
Take Clubmeter/Tail – De credits die je won verplaats je naar de creditmeter/bij Gamble kies je voor tail.
Choose Bet/Head – Je bepaalt de inzet voor het bovenspel en start het bovenspel/Je zet in bij het Gamble spel op Head.
Hold – Je zet een rol vast wanneer deze in een gunstige positie staat.
Collect/Reset – Je kan credits die je hebt gewonnen verzamelen/Je reset een hold functie.
Autoplay – Je hoeft niet steeds handmatig op play te klikken; de gokkast zet zelf voor jou in totdat je opnieuw op Autoplay klikt.

€200 Gratis Gokbonus

  • Bonuswiel geeft extra kans op winst
  • Meer kansen bij hoge inzet
  • 5 inzetmogelijkheden

Speel Heatwave gratis!