logo

Subboteo gokkast

Subboteo gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Laag

De online gokkast Subboteo is een unieke speelkast van de gameprovider Scientific Games. Vandaag de dag zijn wij dol op computerspelletjes, bijvoorbeeld FIFA van EA Sports of PES. Je kan op de speelcomputer poppetjes bedienen en proberen om de wedstrijd te winnen. Het spel staat volledig in het teken van tafelvoetbal en is gemaakt in samenwerking met de spelletjesfabrikant Hasbro. Vooral het bonusspelletje is onwijs leuk, simpelweg omdat je een voetbalspel mag gaan spelen. Het theoretische uitkeringspercentage van 96% mag redelijk genoemd worden. Je kan natuurlijk gratis oefenen op de Subboteo gokkast.

Uitleg

Je begint aan het spel door een eigen Subboteo voetbalteam uit te zoeken. De teams verschillen in de naam, het tenue en embleem. Het maakt niet zoveel uit welk team je kiest, want het zal geen effect hebben op jouw winstkansen. Je speelt met 20 winlijnen, waardoor de minimale inzet uitkomt op 20 eurocent per spin. High-rollers kunnen ervoor kiezen om met de maximale inzet van 200 euro per draai te gaan spelen op de Subboteo gokkast.

De symbolen op de Subboteo gokkast hebben voornamelijk met de voetbalsport te maken. Het ‘Supersub’ symbool kan je een geweldige prijs van 5000 munten opleveren. Speel je met de maximale inzet, dan maak je kans op een hoofdprijs van 50.000 euro. Je hebt ook enkele standaardsymbolen op de rollen die maximaal 200 munten opleveren bij een 5-of-a-kind.

Bonusfeatures

Het basisspel op de Subboteo gokkast is totaal niet saai. Dit komt omdat de spelontwikkelaar diverse spannende bonusfeatures aan de game heeft toegevoegd. Het gaat om random features, deze kunnen op ieder moment geactiveerd worden. Het kan voorkomen dat één van de voetballers uit jouw team oplicht, dat brengt je een stapje dichterbij het lucratieve bonusspel. Je hebt ook nog een zogeheten ‘new contract bonus’, in dat geval ontvang je een extra geldbedrag op jouw account. De laatste random bonusfeature is een simpel spel. Je mag één van de vier managers aanklikken en je krijgt de bijbehorende geldprijs direct toegekend.

Bonusspel

Het allerleukste onderdeel op de Subboteo gokkast is het bonusspel. Als er 11 spelers zijn opgelicht in het reguliere spel dan zal het bonusspel van beginnen. Je mag 18 keer gratis draaien op de Subboteo gokkast. Overigens kan je ook al redelijk snel in het spel het bonusspel kopen, al kost dat wel een flink bedrag. Tijdens de draaien kunnen er leuke dingen gebeuren op het veld. Je kan een extra spin verdienen, maar ook vijfmaal de inzet cadeau krijgen of je ontvangt nogmaals de laatste winst. De rode kaart is ook interessant, want dan verdwijnen alle lage symbolen van de rollen voor de overgebleven gratis spins. Iedere gratis spins staat voor 5 speelminuten, het is dus als het ware een voetbalwedstrijd.

Conclusie

De Subboteo gokkast is één van de vermakelijkste spellen met een sport thema. Dit komt grotendeels door het bonusspel. Er gebeuren constant spannende dingen op de Subboteo gokkast, waardoor het spel nooit zal vervelen. Je kan de speelautomaat gratis uitproberen op de computer, smartphone en tablet.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juli 2018

Features icon
Features

Bonus

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €200