Scudamore's Super Stakes logo logo

Scudamore's Super Stakes gokkast

Scudamore's Super Stakes gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Scudamore’s Super Stakes
Start gratis spel
Close icon
Scudamore's Super Stakes logo
Ontvang bij Scudamore’s Super Stakes
Ontvang bij Scudamore’s Super Stakes
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Scudamore’s Super Stakes gokkast is één van de beste releases van Net Entertainment in 2019. Het spel staat in het teken van de beroemde Engelse jockey Peter Scudamore, hij won in zijn fantastische carrière meer dan 1600 paardenraces. Scudamore was gespecialiseerd in National Hunt races, waarbij de paarden over heggen moeten springen om de finishlijn te kunnen bereiken.

Het lijkt erop dat de Scudamore’s Super Stakes gokkast vooral is gemaakt voor de Engelse gokmarkt, want het thema zal daar veel casinospelers aanspreken. Het spel kent ook leuke extra’s, waaronder de mogelijkheid tot het winnen van bijzondere gratis spins en het plaatsen van side-bets.

Uitleg

Er zal op de Scudamore’s Super Stakes gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. De twintig winlijnen staan vast en kunnen op geen enkel moment worden aangepast. De minimale inzet is slechts tien eurocent, terwijl de high-rollers tot wel honderd euro per spin kunnen inzetten. De hoofdprijs staat op vijfduizend keer de inzet en de variantie is vastgesteld op medium. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,11%, maar dankzij de side-bets kan je dat percentage ophogen naar 96,99%.

Het symbool van Peter Scudamore zelf fungeert als Wild-symbool en kan bij een 5-of-a-Kind al een prijs van duizend munten opleveren. Daarnaast komt de Wild-symbool in stacks op de rollen en kan deze andere symbolen vervangen. Er worden ook op willekeurige moment extra Wild-symbolen op de rollen geplaatst, deze komen in de vorm van goudgekleurde hoefijzers.

Side Bet

De unieke Bet Slip Feature kan ook voor grote uitbetalingen zorgen op deze gokkast. Je kan tachtig eurocent tot maximaal tachtig euro inzetten op deze feature. Het is de bedoeling om te raden hoeveel Wild-symbolen jij op de rollen krijgt binnen een x-aantal draaien. Slaag jij hierin, dan win je een prachtige prijs. De hoogste odd is 1242 keer de inzet, maar dan moeten er minimaal 92 Wild-symbolen op de rollen verschijnen binnen tachtig spins.

Gratis spins

De mogelijkheid tot het winnen van gratis spins komt wel vaker voor op de online gokkasten, maar de Scudamore’s Super Stakes gokkast heeft er echt een feestje van gemaakt. Wanneer je driemaal het Scatter-symbolen (bekers) op de rollen krijgt, dan mag jij inzetten op één van de vier deelnemende paarden bij de volgende race. Kies jij het juiste paard, dan kan de winst pas echt hard oplopen.

Alle paarden hebben de naam van een populaire gokkast van Net Entertainment gekregen, bijvoorbeeld de Divine Fortune, Berry Max, Gonzo’s Quest en de Tin Foil Hat. Zet je in op Divine Fortune, dan kan je 5000 keer de inzet winnen. Berry Max levert 500 keer de inzet op, terwijl Gonzo’s Quest goed kan zijn voor 100 keer de inzet. De favoriet is Tin Foil Hat met een quotering van 50 keer de inzet.

Gedurende de race mag jij gratis blijven draaien op de gokkast. Je maakt dus meerdere keren kans op een bonusprijs. Maar let op, de door jouw gekozen paard komt alleen vooruit als jij winnende combinatie draait met de bepaalde kleuren. Stel jij zet in op het rode paard, dan moet je zo veel als mogelijk combinaties maken met roodgekleurde symbolen.

Conclusie

De Scudamore’s Super Stakes gokkast is één van de leukste gokkasten van 2019. Dit komt omdat het allemaal net even anders werkt en vooral de gratis spins bijzonder interessant zijn. Wij zijn er in ieder geval zeker van dat je veel plezier zal gaan beleven op deze speelautomaat.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Race & Side Bets

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100