Rocky logo logo

Rocky gokkast

Rocky gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
95,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Vecht je weg naar geluk

Doe je bokshandschoenen aan en stap in de ring met Rocky in deze videogokkast gebaseerd op de film met Sylvester Stallone. Deze gokkast is uitgewerkt in het thema van de film en biedt de hoofdrolspelers uit de wereldberoemde bioscoopfilm en een bijzondere bonus. De symbolen uit het kaartspel die we kennen van andere online gokkasten zijn hier vervangen door de letters die ‘Rocky’ spellen. Er is ook een speciale bonusronde die alles met boksen te maken heeft en dragen zelfs de geluidseffecten bij aan de sfeer.

R O C K Y voor de winst

Er zijn vijf rollen met drie posities op iedere rol. De rollen zijn gevuld met foto’s van de hoofdpersonen uit de originele Rocky film en aangevuld met de letters R, O, C, K en Y, in echte Amerikaanse kleuren. Die letters dienen niet alleen als de lagere symbolen in het spel, maar hebben ook een verborgen functie. Combineer je namelijk alle vijf de letters in de juiste volgorde (dus de R op de eerste rol, de O op de tweede, enzovoort), dan krijg je vijf keer je totale inleg terug. Alle andere winsten worden berekend door je inleg per winlijn te pakken.

De rest van het spel volgt een meer traditionele benadering. Als je drie of meer symbolen op een winlijn hebt, krijg je je winst vanzelf uitbetaald. Als je liever blijft gokken, kun je deze winst ook inzetten in het gokspel. Hierbij kies je of een omgedraaide kaart een rode of zwarte kleur heeft. Heb je dit goed geraden, dan verdubbelt je winst. Heb je het fout, dan verlies je je winst en ga je terug naar het gewone spel. Je kunt maximaal vijf keer winnen, waarbij je je originele winst dus eenvoudig kan verveelvoudigen.

Door het spel heen zijn ook bonussen en jokers verspreid. Krijg je een bokshandschoen-symbool op de eerste en laatste rol, dan ontgrendel je de knock-out bonus. Hierbij kies je een van Rocky’s tegenstanders en begint de bokswedstrijd. Iedere ronde die Rocky wint, geeft je een geldprijs en als je de tegenstander knock-out slaat, win je vanzelf alle andere rondes.

De hoogste winst die je op één winlijn kunt halen in het basisspel is 10,000 credits, door vijf afbeeldingen van Rocky zelf op een lijn te zetten. In het bonusspel is je winst variabel en hangt je totale winst af van het aantal rondes dat je hebt gewonnen en hoeveel die rondes waard zijn. Je kunt Rocky gratis spelen of inzetten op een echte winst.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2020

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Bonusspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €5