Lucha Legends logo logo

Lucha Legends gokkast

Lucha Legends gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Lightning Box
Uitbetalingspercentage RTP
96,4%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Lucha Legends is een van de nieuwste games van ontwikkelaar Microgaming. Het gamebedrijf besloot om een spel te creëren dat is gebaseerd op de welbekende Mexicaanse worstelaars. Daar zijn zij overigens niet bepaald origineel in, want eerder werden al de spellen Nacho Libre, Luchadora en Lucha Maniacs uitgebracht door enkele concurrenten.

Het is desondanks toch een leuke gokkast geworden, waarin jij de worstelring in zal stappen. Het spel kent vele features en de mogelijkheid tot het winnen van gratis spins. Onderin deze review kan jij natuurlijk weer gratis meespelen op de Lucha Legends gokkast.

Uitleg

Het slot Lucha Legends staat in het teken van vijf heldhaftige Mexicaanse worstelaars. Zij komen in vier symbolen op de rollen te staan, aangezien er ook een duo aanwezig zal zijn. Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. De 25 winlijnen staan vast en kunnen om die reden op geen enkel moment worden aangepast.

Er dient minimaal 25 eurocent ingezet te worden per spin, maar er kan ook tot wel 75 euro per draai worden ingezet. Deze hoge inzet zal alleen bereikt worden wanneer er wordt gekozen voor een Extra Bet, waarbij er meer boosters beschikbaar zullen komen. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,38% en de variantie is medium.

Symbolen

De worstelaars zijn natuurlijk de meest lucratieve symbolen, deze kunnen namelijk tot wel twaalf keer de inzet opleveren. Het potentiële winstbedrag kan echter nog hoger uitvallen als er met de Extra Bet gespeeld zal worden. De overige symbolen betalen tussen de drie en zes keer de inzet uit. Het spel is opgevuld met enkele standaardsymbolen. Het Wild-symbool is te herkennen aan de afbeelding met de tekst ‘Lucha Legends’ erin verwerkt.

Super Wilds

Het Wild-symbool kan in één klap veranderen in een Super Wild, dit kan op elk willekeurig moment gebeuren. Er worden in dat geval dus extra Wilds toegevoegd aan de rollen en mogelijk ook nog mooie vermenigvuldigers. Hierdoor kan het prijzengeld bijzonder hoog uitvallen.

Gratis spins

Het Scatter-symbool is te herkennen aan de afbeelding van een riem. Mocht dat symbool driemaal op de rollen komen te staan, dan worden er tien gratis spins toegekend. Tijdens deze kosteloze draaien kan de Super Wild ook geactiveerd worden. Daarnaast is het mogelijk om nog meer gratis spins te winnen gedurende deze draaien.

Conclusie

Het thema is vermakelijk, het spel ziet er fraai uit en de potentiële winsten zijn aantrekkelijk. En ook het theoretische uitbetalingspercentage voldoet helemaal aan onze verwachtingen.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Gratis Spins, Super Wild, Vermenigvuldigers

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €75