Simply Wild Review

Software ontwikkelaarStakelogic
Ondersteund op mobiele apparatenJa
Release datum-
Uitbetalingspercentage RTP96,5%
Volatiliteit / variantieLaag
Features-
Rollen / winlijnen- / 5 of 10
Min. / Max. inzet€0,20 t/m €100

Spanning met een kroon erop

Het spel Simply Wild is een klassieke retro gokkast die bestaat uit twee gedeeltes. Je hebt het basisspel wat bedoeld is om credits mee te verdienen voor het vervolgspel. Daarnaast heb je het vervolgspel waarbij er met meer credits wordt gespeeld. Een speciale rol is voor het Kroon-symbool gereserveerd.

Leg een goede bodem met het basisspel

Het basisspel van Simply Wild is bedoeld om een voorraad credits te verdienen die je kan gaan inzetten in het vervolgspel. Je speelt het basisspel op de onderste drie rollen van je scherm. Je hebt daarbij één winlijn die duidelijk is aangegeven met een dunne grijze lijn die over de symbolen op de rollen heen loopt. Je zet steeds met één credit in, een credit heeft een waarde van 10 eurocent. Onderin je scherm vind je het uitbetaalschema, hier zie je welke symboolcombinaties er verzameld moeten worden om winst te behalen.

De combinaties moeten zoals altijd van links naar rechts op de winlijn terechtkomen. In de Arabische wereld leest men van rechts naar links en zouden gokkasten wellicht ook zo gemaakt worden.  Of men daar überhaupt gokken mag is een geheel andere vraag, maar we dwalen af. Terug naar de Simply Wild. Er is één symbool wat overal op de rollen mag komen om een combinatie compleet te maken; het kroontje. Dat mag kriskras over je scherm heen staan en het levert standaard een verrassingsprijs op die tussen de 2 en 200 credits ligt. Win je het laagste aantal credits, 2, dan worden die in de autogamble vergokt. Je kan dan je winst verdubbelen, maar je kan deze ook verliezen.

Winst cashen

Heb je meer dan 4 credits gewonnen, dan in je die via de Collect-knop. Je kunt natuurlijk ook proberen om je winst te verdubbelen door op de Gamble-knop te drukken. Je speelt dan een spelletje head or tail. Zet je goed in bij de toss, dan wordt je winst verdubbeld tot wel 200 credits. Zet je fout in, dan ben jij je winst weer kwijt. Je kan je winst echter ook zonder Gamble verplaatsen naar het bovenspel. Dat doe je met de save-functie.

Het vervolgspel van Simply Wild

Na het basisspel heb je voldoende credits verzameld om het vervolgspel te gaan spelen, dat doe je op de bovenste vier rollen. Je kan bij het vervolgspel 5, 10 of 20 credits inzetten. Je speelt bij 5 credits op de eerste 3 rollen. Je hebt daarbij 5 winlijnen. Zet je 10 credits in dan heb je meer mogelijkheden om winst te maken. Je kan op 3 rollen spelen waarbij de ster voor een Wild-symbool staat. De ster mag in dat geval in de plaats van ieder willekeurig symbool worden gebruikt om een rij compleet te maken. Je kan ook spelen op 4 rollen waardoor je 10 winlijnen hebt. Het ster-symbool is dan geen Wild-symbool. Speel je met 20 credits per spin, dan speel je het maximum, dus op alle 4 de rollen, 10 winlijnen, en de ster is op alle plekken een Wild-symbool.

Je inzet veilig stellen

Tijdens het spelen van het vervolgspel zal je soms je gewonnen credits veilig willen stellen. Dat doe je op een speciale cash-out button rechtsboven in de gokkast. Op deze cash-out button staat de tekst “Take Clubmeter”.

Bediening:

Start/save – Star een spin / verplaats de credits die je hebt gewonnen naar het vervolgspel.
Tail – Bij de Gamble-functie zet je hiermee in op Tail (munt).
Head – Bij de Gamble-functie zet je hiermee in op Head (kop).
Choose Bet – Je kiest een inzet voor het vervolgspel.
Take Clubmeter – Je kiest een meter uit het bovenspel en verplaatst de credits naar het basisspel zodat je winst veilig is.
Hold – Je zet een rol met een gunstige combinatie symbolen vast.
Collect/Reset – Je zet credits die je hebt gewonnen in de creditmeter die bij het basisspel hoort/Je reset de automatische hold-functie.
Autoplay – De gokkast gaat automatisch spelen zonder dat je voortdurend op de start knop moet drukken.

Probeer ook de populaire Fire Joker gokkast eens uit!

Cheats en manipulatie van de Simply Wild gokkast

We ontvangen regelmatig vragen van spelers over deze gokkast: valt er nou écht te cheaten of is dat gewoon een fabeltje? We zochten het voor je uit, lees dit artikel als je hier geïnteresseerd in bent.