Simply Wild Review

Scoort een 7.9 van de 10.

Spanning met een kroon erop

Het spel Simply Wild is een klassieke retro gokkast die bestaat uit twee gedeeltes. Je hebt het basisspel wat bedoeld is om credits mee te verdienen voor het vervolgspel. Daarnaast heb je het vervolgspel waarbij met meer credits wordt gespeeld. Een speciale rol is voor het symbool Kroon weggelegd.

Leg een goede bodem met het basisspel

Het basisspel van Simply Wild is bedoeld om een voorraad credits te verdienen die je kan gaan inzetten in het vervolgspel. Je speelt het spel op de onderste drie rollen van je scherm. Je hebt daarbij één winlijn die duidelijk is aangegeven met en dunne grijze lijn die over de symbolen op de rollen heen loopt. Je zet steeds met één credit in en een credit heeft een waarde van 10 eurocent. Er zit een prijzenschema onderin je scherm en daar kan je zien welke combinaties van symbolen verzameld moeten worden om een winst te behalen. De combinaties moeten van links naar rechts op de winlijn terechtkomen. Er is één symbool wat overal op de rollen mag komen om een combinatie compleet te maken; het kroontje. Dat mag kris kras over je scherm heen staan en het levert standaard een verrassingsprijs op die tussen de 2 en 200 credits ligt. Win je het laagste aantal credits, 2, dan worden die in de autogamble vergokt. Je kan dan je winst verdubbelen, maar je kan deze ook verliezen.

Winst cashen

Heb je meer dan 4 credits gewonnen, dan kan je die innen via de Collect knop. Je kan ook proberen om je winst te verdubbelen door Gamble te klikken. Je speelt dan een spelletje head or tail. Zet je goed in bij de toss, dan wordt je winst verdubbeld tot wel 200 credits. Zet je fout in, dan ben jij je winst weer kwijt. Je kan je winst echter ook zonder Gamble verplaatsen naar het bovenspel. Dat doe je met de functie save.

Het vervolgspel van Simply Wild

Na het basisspel heb je voldoende credits verzameld om het vervolgspel te spelen. Dat doe je op de bovenste vier rollen op je scherm. Je kan bij het vervolgspel 5, 10 of 20 credits inzetten. Je speelt bij 5 credits op de eerste 3 rollen. Je hebt daarbij 5 winlijnen. Zet je 10 credits in dan heb je meer mogelijkheden om winst te maken. Je kan op 3 rollen spelen waarbij de ster voor een Wild symbool staat. De ster mag in dat geval in de plaats van ieder willekeurig symbool worden gebruikt om een rij compleet te maken. Je kan ook spelen op 4 rollen waardoor je 10 winlijnen hebt. Het ster symbool is dan geen wild symbool. Speel je met 20 credits per spin, dan speel je het maximum, dus op alle 4 de rollen, 10 winlijnen, en de ster is op alle plekken een Wild symbool.

Je inzet veilig stellen

Tijdens het spelen van het spel Salsa zal je meermalen je credits die je hebt gewonnen veilig willen stellen. Dat doe je vanuit het bovenspel naar de display die bij het basisspel hoort door op Reset te klikken.

Bediening:

Start/save – doe een spin bij het spel / verplaats de credits die je hebt gewonnen naar het vervolgspel.
Tail – Bij de Gamble functie zet je hiermee in op Tail.
Head – Bij de Gamble functie zet je hiermee in op Head.
Choose Bet – Je kiest een inzet voor het vervolgspel.
Take Clubmeter – Je kiest een meter uit het bovenspel en verplaatst de credits naar het basisspel.
Hold – je zet een rol met een gunstige combinatie symbolen vast.
Collect/Reset – Je Zet credits die je hebt gewonnen in de creditmeter die bij het basisspel hoort/Je reset de automatische hold functie.
Autoplay – De gokkast gaat automatisch spelen zonder dat je voortdurend op de start knop moet drukken.

Probeer ook de populaire Fire Joker gokkast eens uit!

€200 Gratis Gokbonus

  • Kies tussen één of twee rollen
  • Unieke symbolen en prijzen in bonus
  • Speel op twee kasten tegelijk

Speel Simply Wild gratis!