Fire Joker spel logo logo

Fire Joker gokkast

Fire Joker gokkast

Software ontwikkelaar Logo software
Play N Go
Uitbetalingspercentage RTP
96,2%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Zet de rollen in vuur en vlam met deze nieuwste online slot van Play ’n GO genaamd Fire Joker. Deze klassieke slots beschikken over een RTP (Return to Player) waarde van 96,15% met bonus features zoals vlammende Wild symbolen en Re-spins, maar ook een rad van vermenigvuldiging. Speel en win tot 800x je inzet, zorg ervoor dat de rollen vlam vatten voor maximale prijzen! De Fire Joker gokkast is online beschikbaar vanaf elke computer of mobiel en altijd beschikbaar om te gratis gokken.

Zet de rollen in vuur en vlam!

Fire Joker is een online gokkast met 3 rollen en 5 vaste winlijnen, de achtergrond is donker met diamant vormen. Deze eenvoud past goed bij het thema van klassieke slots. De grafische kwaliteit is echter wel onvoldoende in vergelijking met concurrerende slots die wel 3D graphics en animaties bieden. De subtiele animaties zoals vlammende rollen en symbolen zijn echter wel een leuke toevoeging. De muziek heeft een retro karakter en doet denken aan console spellen van vroeger.

Fire Joker geeft de account balans, inzet en winst weer aan de onderkant van het slot scherm. Het is dus erg eenvoudig om de cashflow te volgen tijdens het spelen. Het selecteren van een inzet is nog eenvoudiger dan bij concurrenten. Klik op de knop + of – om te kiezen uit 13 inzet opties (0,05, 0,10, 0,25, 0,50, 1,00, 1,50, 2,00, 3,00, 5,00, 10,00, 25,00, 50,00 en 100). De uitbetalingstabel van Fire Joker geeft waarden weer die worden vermenigvuldigd met de inzet / lijn.

Deze klassieke online slots hebben 9 symbolen bestaande uit nostalgische fruit, BAR, sterren en 7-symbolen. Er is slechts één speciaal symbool. Het vlammende Wild symbool, dit is het glimlachende Joker hoofd die in vuur en vlam springt en daarmee ieder ander symbool vervangt. De reguliere symbolen staan in volgorde van hoge naar lage waarde: 7, ster, BAR, pruim, druif, citroen, kers en het X-symbool.

De Fire Joker gokkast beschikt over vijf vaste winlijnen die alleen van links naar rechts geldig zijn. Draai 3 dezelfde symbolen voor een winnende combinatie op één enkele winlijn. Meerdere combinatie op verschillende winlijnen worden opgeteld voor een totale geldprijs. Als je bijvoorbeeld 3 citroenen draait langs de lijnen 1 en 2, dan zal de waarde van 10 worden toegepast op de inzet / lijn. Met een inzet van €1 zou de totale winst als volgt worden berekend: €0,20 x 10 = € 2.

Het best betalende symbool van Fire Joker is het Joker Wild symbool. Dit Wild symbool betaalt 80 voor 3 dezelfde symbolen, je maakt dus kans om 80x je inzet / lijn te winnen met iedere spelronde. Met de hoogste inzet kan dit oplopen tot €8.000. Met het rad van vermenigvuldiging kan dit nog verder oplopen tot het tienvoudige!

Speciale functies

De Autoplay functie is standaard aanwezig in diverse Play’n GO slots, Fire Joker’s Autoplay geeft 5 opties, variërend van 10 t/m 50 opeenvolgende spelrondes. Met de geavanceerde instellingen kun je de Autoplay stoppen met iedere basisspel of bonusspel prijs. Je kunt ook een instelling inschakelen dat deze functie stopt als een vast bedrag wordt overschreden of wanneer je saldo stijgt of daalt met een vast bedrag.

De Fire Joker gokkast geeft spelers ook de mogelijkheid om op Stop te klikken als de rollen draaien. Sommige spelers vinden deze functie prettig voor een gevoel van extra controle als het gaat om de positie waar de symbolen zullen stoppen.

De bonus features van Fire Joker

Vlammende Re-spin: Wanneer een spelronde niets oplevert maar de eerste 2 rollen wel overeenkomen, dan wordt de vlammende Re-spin gestart. De eerste 2 rollen blijven stilstaan terwijl de 3e rol nog één keer draait. Deze functie geeft spelers nog een kans om een winnende combinatie te vormen.

Vurige rad van vermenigvuldiging: Als 3 rollen hetzelfde symbool laten zien dan zal het bonuswiel draaien. Dit wiel past een willekeurige Multiplier toe op je overwinning. Ontvang een willekeurige Multiplier van 2x, 3x, 4x, 5x of 10x. Deze functie verhoogt de geldprijzen die je kunt winnen aanzienlijk, win niet 80x je inzet maar tot maximaal 800x!

Draai de rollen en laat het vuur branden

Liefhebbers van online slots met klassieke elementen moeten de Fire Joker gokkast zeker uitproberen. De fruitige symbolen, 3×3 rollen en de kans op een hoofdprijs van 800x zorgen voor een nostalgische speelervaring.

Tijdens het testen van de demo bij CasinoBuck wonnen we met Fire Joker gemiddeld 1,8 keer over 10 spins. Dit is wat minder frequent in vergelijking met andere online slots, die overwinningen waren meestal wel winstgevend en ongeveer de helft waren gemaakt over meerdere winlijnen. De vlammende re-spins zijn 9x geactiveerd van de 100 spins. Het vurige rad van vermenigvuldiging is één keer geactiveerd met een win Multiplier van 3x voor een geldprijs van 5x onze inzet.

Dit is zeker niet de eerste keer dat we een klassieke slot met een Joker thema hebben gezien. Bekijk ook eens de populaire titel van NextGen Gaming Jackpot Jester Wild Nudge of Play’n GO’s Mystery Joker. Tijdens het vergelijken van Fire Joker met Play’n GO’s oudere slot Mystery Joker, zien we een duidelijke verbetering in de maximale prijs die je kunt winnen. Fire Joker biedt tot 800x je inzet, in vergelijking met 100x je inzet.


                
Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum
Release datum

juni 2016

Features icon
Features
Features

Vlammende Re-Spins, Vurige rad van Vermenigvuldiging

Grafiek icon
Rollen / winlijnen
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet
Min. / Max. inzet

€0,05 t/m €100