Dazzle Me Review

Software ontwikkelaarNetEnt
Ondersteund op mobiele apparatenJa
Release datum-
Uitbetalingspercentage RTP-
Volatiliteit / variantieHoog
Features-
Rollen / winlijnen- / 76
Min. / Max. inzet€0,20 / €200

Wanneer je niet van al teveel animaties houdt

Je hebt van die spellen waarbij je wordt platgegooid met mooie animaties. Bij het spel Dazzle me ging het daar helemaal niet om. De maker van het spel heeft een standaard spel op de markt gebracht waarbij je speelt met iets modernere varianten van de standaard munten. Liefhebbers van flitsende diamanten en andere edelstenen kunnen ook goed terecht op de Gold Lab online gokkast.

Een apart speelveld

Het spel Dazzle me zou helemaal een grijze muis zijn tussen de gokautomaten wanneer er niet minimaal één speciaal effect in verwerkt zat. In dit geval gaat het dan om het aantal symbolen wat er op de rollen verschijnt in het scherm. De eerste twee rollen hebben namelijk slechts 3 symbolen, terwijl de volgende twee rollen ieder 4 symbolen hebben. De laatste rol heeft maar liefst 5 symbolen.

Hoe speel je het spel

Het doel van het spel is dat je op de winlijnen een combinatie van symbolen verzamelt. Door de aparte vorm van de rollen op het scherm heb je in één keer enorm veel winlijnen tot je beschikking. Je hebt maar liefst 76 winlijnen tot je beschikking om mee te spelen. Je kan een minimale inzet doen van 20 eurocent per spin. Hoeveel je inzet bepaal je zelf door een aantal munten in te zetten en die munten een bepaalde waarde te geven. Daardoor bepaal je niet alleen de hoogte van je inzet; je bepaalt ook de hoogte van je winstuitkering. Die is namelijk in munten dus hoeveel meer een munt waard was, hoeveel hoger jouw winst zal zijn. Je zal minimaal drie dezelfde symbolen moeten hebben om een prijs te winnen. Hoe hoog jouw prijs is hangt af van de symbolen die je combineert. Je vindt ze in de prijstabel op je scherm. Daar staan niet alleen de combinaties die je moet zien te krijgen maar ook de winsten die erbij horen. Wanneer je goed kijkt zie je ook gelijk dat de 7 en de bel bij 2 gelijke symbolen op een winlijn al goed zijn voor een prijs.

Free spins winnen

Op het moment dat jij drie of meer free spins symbolen op je scherm krijgt ontvang je gratis spins. Heb je 3 symbolen, dan krijg je 8 free spins. Heb je 4 symbolen, dan krijg je 12 free spins. Heb je 5 symbolen, dan win je wel 16 free spins. Tijdens het spelen van de free spins treedt er een soort bonusspel in werking. Hierdoor worden twee rollen aan elkaar gekoppeld. Je kan dan ook meer winst behalen in de bonusrondes.

Bediening:

Een belangrijk symbool in het spel is de diamant. Dat is de Wild in het geheel die voor jou iedere goede combinatie tot een winnende combinatie zal maken. Het is als het ware de joker die ieder symbool kan vervangen. Alleen een eventuele scatter kan niet worden vervangen door de Wild. Een rij vol Wilds in je beeldscherm is eveneens goed  voor een hoge prijs.