oh aah dracula logo logo

Ooh Aah Dracula gokkast

Ooh Aah Dracula gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Softwareprovider Barcrest heeft zijn best gedaan om een video slot te maken dat tegelijkertijd grappig en griezelig is. Ooh Aah Dracula speelt zich uiteraard af in het holst van de nacht. In het Kasteel van Dracula zelfs! Dracula zelf heeft een coole zonnebril op, waarbij Draculina een flinke boezem heeft. Als je begint te spinnen hoor je griezelige en enigszins humoristische muziek. Naar ons idee duren de spins wel iets aan de lange kant. Het had allemaal iets sneller gemogen.

UITLEG

Dit video slot met 10 vaste winlijnen speel je op een speelveld van 5 rollen en 3 rijen. Inzetten doe je vanaf minimaal 10 cent en met een maximum van 50 euro per spin. Symbolen die je terugvindt zijn kaartsymbolen 10, J, Q, K en A. Deze zijn het minste waard. De symbolen die je het liefst vindt zijn het Kasteel, Dracula zelf en het ‘Ooh Aah Dracula’ symbool. Daarnaast is er nog een Wild- en Scatter-symbool aanwezig. De Wild vervangt elk symbool, behalve de Scatter.

Dit spel heeft een Return to Player van maar liefst 99 procent! Maar, dan moet je wel op ‘Big Bet’ spelen. Dat houdt dus in dat je een hoop geld inzet. Als je met kleinere inzetten speelt, dan ligt de RTP rond de 96 procent.

GRATIS SPINS

Met het Scatter-symbool kan je een hoop verschillende prijzen winnen. Als je er 3 vindt, dan krijg je 15 gratis spins toegedeeld. Hierbij wordt er ook een nieuw Wild-Symbool in het leven geroepen, dat willekeurig wordt geselecteerd.

Heb je 4 Scatters gevonden, dan zijn er twee rondes die je kan spelen. In de eerste ronde krijg je wederom 15 gratis spins. Maar, hierna kan je ervoor kiezen om je winst te innen en te stoppen. Of de winst af te wijzen en nogmaals te spelen. In de tweede ronde krijg je 10 gratis spins en 2 verschillende Wilds. Lastige keuze!

Als je 5 Scatters hebt gespaard, dan doe je hetzelfde als hierboven beschreven staat, maar dan met een extra derde ronde. In deze ronde heb je maar 5 gratis spins. Het grootste verschil is dat er 3 verschillende symbolen als Wild fungeren.

CONCLUSIE

Wat een vrolijk en griezelig spel is dit toch. Wij zijn fan! De ‘Big Bet’ feature geeft je de keus om in sneltrein naar de bonusrondes te komen. Uiteraard zet je dan wel meer geld in, maar het is zeker het proberen waard. Dit spel met leuke muziek, geluidseffecten en prima animaties geven wij een dikke voldoende. Heb je het idee nog niet uit gegriezeld te zijn? Kijk dan ook is naar Dracula of Zombies !

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2015

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gamble Feature, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €50