Zombies logo logo

Zombies gokkast

Zombies gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
97,2%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Een spel wat slecht is voor de eetlust

Wanneer ik achter een gokkast kruip heb ik nogal eens de neiging om een hele zak chips leeg te eten onder het spelen. Dit spel was absoluut erg genoeg voor mij om mijn eetlust te ontnemen. Dat had niks te maken met de slechte kwaliteit van het spel; in tegendeel. Het had er alles mee te maken dat de zombies haast letterlijk uit mijn monitor kwamen gekropen, een bijzonder avontuur.

Thriller is er niks bij

Wanneer je denkt aan het decor van de videoclip Thriller van Michael Jackson heb je ongeveer het goede decor voor deze gokkast te pakken. De decors, maar ook de geluids- en beeldeffecten zijn werkelijk bloedstollend spannend weergegeven. Er is dan ook uitzonderlijk veel aandacht besteed aan het optische gedeelte van dit spel.

Een redelijk standaard opzet

Hoe bijzonder de graphics ook mogen zijn; de verdere opzet van het spel is redelijk standaard. Je zet in met een munteenheid die oploopt van 1 eurocent tot 1 euro. Die waarde koppel je aan een credit en vervolgens bepaal je met hoeveel credits jij het spel speelt. Je mag met minimaal 20 eurocent inzetten maar dat mag ook met meer. Ben je een high roller, dan voel jij je bij dit spel ook nog thuis. Een inzet tot 200 euro is namelijk toegestaan. Je speelt het spel op een standaard beeldscherm met 5 rollen waarop je bij elke rol 3 zichtbare symbolen ziet. Je speelt het spel met winlijnen, 20 in totaal. Die winlijnen zie je terug in de wintabel. Daar staat ook vermeld wat de waarde is van een symbolencombinatie.

Stacked Wilds die de toon zetten

Ga je dit spel spelen dan kom je erachter dat er ruim gebruik is gemaakt van Wilds. Deze wilds kan je alleen tegenkomen op een rol maar het kan ook zijn dat een Wild zich uitrolt over een rol waardoor je een stacked wild voor je hebt. Je kan ook een random Wild hebben die op een rol komt waar hij dat wil. Het overkwam ons opeens dat er zes wilds in één scherm te zien waren. Slecht voor je zenuwen zou ik zeggen.

Scatters met een heel hoge waarde

De belangrijkste rol bij dit spel is echter weg gelegd voor de scatter. Dit is een symbool wat bij drie stuks toegang geeft tot de free spins. Dit is een gedeelte waarbij je gratis gaat spelen. Drie scatters zijn goed voor een vijf free spins. Tijdens het spelen met de free spins komt er een bonusspel waarbij je zombies kan aanvallen en uitschakelen met winst. Je hebt bovendien een multiplier die oploopt terwijl jij winst maakt. Je kan een winst vermenigvuldigen met 1x, 2x, 3x, 4x en 5x. Dit is, laten we even eerlijk wezen, een spel wat je het liefste speelt op je laptop in bed waarna je wegduikt onder je dekens.

Wat voor knoppen

spin – start een spin in het spel
Set – hoeveel munten per winlijn
Coin Value – wat is de waarde per munt
Autoplay – laat me even onder een deken verstoppen terwijl de computer zelf speelt
Max Bet – zet in met de hoogst mogelijke inzet.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €200