Wild Witches logo logo

Wild Witches gokkast

Wild Witches gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een beetje toverkracht kan geen kwaad

Wanneer je op een gokkast gaat spelen stap je in een magische wereld. Een spel waarop dit zeker van toepassing is, is het spel Wild Witches. Het is een spel waarin heksen de boventoon spelen. Nu zijn die heksen wel wat hipper dan de akelige types die je vroeger in sprookjes tegenkwam, maar het blijven vrouwen die geweldig zijn in het brouwen van toverdrankjes.

Het uiterlijk van het spel

Griezelig is het wel, de achtergrond die bij dit spel hoort. Op het scherm zie je echter iets vertrouwd. Je ziet namelijk een gokkast met 5 rollen die ieder 3 zichtbare symbolen hebben. Het spel speel je met winlijnen waar je op mag inzetten. Je hebt 20 winlijnen en in de wintabel op je scherm kan je precies aflezen welke dit zijn. Bovendien kan je in dit schema zien welke symbolen jij op die winlijnen moet verzamelen en wat de waarde van zo’n verzameling is. Je ziet op de rollen de hogere kaartsymbolen 10, J, Q, K en A maar daarnaast zie je ook thema symbolen die alles met het thema heksen te maken hebben. De kostbaarste symbolen zijn echter de Wild symbolen. Dat zijn symbolen die in staat zijn om ieder willekeurig symbool op een winlijn over te nemen om op die manier een winlijn compleet te maken. Het is een systeem waarbij jij zelf bepaalt hoeveel je wint. Je kan inzetten met een inzet per winlijn, maar het is aan te raden om met 20 winlijnen te spelen. Je wil immers niet dat jouw winst ofwel heel laag is of dat je helemaal geen winst maakt.

Waarom de heksen voor goud gaan

Het Wild feature bij dit spel is datgene waar het spel in feite om draait. Er zijn wel twee features gekoppeld aan een Wild, waar onder de reguliere Wild. Die fungeert als joker en heeft dus de hoogste waarde. Alleen de scatter kan niet worden vervangen. Dit is namelijk een symbool wat voor jou de deur naar de gratis spins opent. De Wild zal ervoor zorgen dat je een winlijn sneller vol krijgt en dat je winst ook nog eens wordt verdubbeld. De gouden Wild, die we nog niet noemden. Komt alleen voor op rol 3. Dit is een Wild die dezelfde functies heeft als de reguliere Wild. Bovendien wordt je winst verviervoudigd.

Ga voor meer vermenigvuldiging

Wanneer je het spel met de scatters speelt ga je gratis gokken. Je komt erachter dat de vermenigvuldigingsdrankjes van de heksen goed werken. Jouw winst wordt namelijk iedere keer vermenigvuldigd. Maak je een keer geen winst of zijn je free spins op, dan stopt de multiplier ook. Krijg je echter free spins erbij tijdens het spelen van de gratis spellen, dan gaat jouw geluk gewoon door.

Naar de knoppen

spin – start het spel en doe een spin
Bet – bepaal zelf hoe hoog jouw inzet is
Coin Value – de waarde van een munt, oplopend van 1 eurocent tot 50 eurocent
Max Bet – Zet in met de maximum haalbare inzet
Autoplay – de computer zet voor jou in.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €1