Dracula logo logo

Dracula gokkast

Dracula gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Dracula
Start gratis spel
Close icon
Dracula logo
Ontvang bij Dracula
Ontvang bij Dracula
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Laag

Bloedstollend spannend

Jarenlang domineerde hij het witte doek en nu nog steeds komen er nu en dan films over hem uit. We hebben het over graaf Dracula. De vampier die niet kan leven zonder het bloed van een jonge maagd. Voor een ieder die dol is op dit soort verhalen is er een bloedstollend spannend spel van Netent; Dracula. Check ook de andere griezelige gokkasten, zoals de Lord of Darkness en de John Doe.

Het uiterlijk van het spel

Het spel Dracula speel je tegen een achtergrond met de charme van een kerkhof. Wat verwacht je anders met dit thema. Je hebt een speelveld wat uit 5 rollen bestaat met op elke rol 4 plaatjes. In totaal heb je dan ook 40 winlijnen tot je beschikking. Het spel heeft meerdere symbolen erin verwerkt zitten die te maken hebben met Dracula, en daarnaast is er een aantal schilden in verwerkt. Die schilden hebben een J, een Q, een K en een A als decoratie. Het is de bedoeling dat jij meerdere combinaties maakt van symbolen om een winnende combi te maken. Welke symbolen dat zijn en in welke hoeveelheden je ze op je winlijnen moet hebben kan je zien in het winschema in je scherm. Je ziet daar dan ook gelijk waar het in dit geval om draait; je kan een lage inzet doen waardoor je een lage uitbetaling krijgt. Je kan ook een hoge inzet doen waardoor je een hoge uitbetaling krijgt. Inzetten kan al vanaf 20 eurocent per spin waardoor je als speler met een klein budget toch ook een prijs kan binnen harken.

Meerdere bonusspellen

Het spel biedt jou meerdere bonusspellen. De eerste is het ‘Bat Feature’ spel. Dracula raakt dan in een trance en verandert in een zwerm vleermuizen. Die landen in clusters op de rollen van het spel om vervolgens in één symbool te veranderen. Dat is een bonus die niet steeds prijs oplevert, maar die wel goed is voor de effecten. De Free spins bonus is het belangrijkste bonusspel. Je activeert deze wanneer je een compleet Dracula symbool op de tweede rol hebt staan. Je moet ook een complete stacked symbool op de 4e rol hebben. In dat geval krijg je 10 free spins. Iedere free spin is de uitgelezen kans om een winst te maken.

Bediening:
Bij het bonusspel komt de jackpot om de hoek kijken. Je hebt drie pegasus munten nodig om dit spel te spelen. Die munten worden in een vaas naast het beeldscherm gestopt. Jij spaart door tijdens de re-spins. Ieder veldje op je scherm wordt een wiel op zich. De munten die jij had gespaard worden op een willekeurige plek ingezet. Je kan per munt minimaal 10 keer je inzet verdienen, maar je kan maximaal 200 keer je inzet verdienen. Heb jij een hele rij vol met gouden munten gescoord; dan win je de minor jackpot. Heb je 3 rijen vol gouden munten; dan is de mega jackpot voor jou.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

april 2015

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €200