The Wish Master logo

The Wish Master gokkast

The Wish Master gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,7%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Al je dromen komen uit

Iedereen houdt van het sprookje van Aladdin en de wonderlamp nietwaar. Het is een verhaal over een jongen wiens dromen allemaal uitkomen dankzij een geest in de lamp. Het spel The Wish Master heeft ongeveer hetzelfde thema. Jij waant je in duizend en één nacht omringd door schoonheid. Of ook al jouw wensen zullen uitkomen? Het is aan jou bij dit prachtige spel. Zoek je alternatieven, probeer dan de Big Bad Wolf gokkast of het Crystal Queen slot uit.

Rijkdom op de rollen van het spel

Ga je dit spel spelen, dan kom je erachter dat het een gokkast systeem is. Je speelt het spel op 5 rollen en elke rol heeft 3 zichtbare symbolen. Je hebt in totaal 20 winlijnen die je kan vullen met winstgevende symbolen. Het spel is wat dat betreft redelijk basic. Je moet de winlijnen goed vullen met symbolen en daarbij komt een hoop geluk gecombineerd met wat tactisch inzicht kijken. Welke winlijnen er zijn en welke symbolen je daarop moet zien te krijgen zie je in de wintabel in beeld. Je ziet dan ook gelijk dat de thema symbolen een goede uitbetaling hebben en dat de hogere kaartsymbolen J, Q, K en A een mindere uitbetaling hanteren. De Wild en de Scatter daarentegen hebben de hoogste uitbetalingen. Dat zijn gelijk de symbolen die meer functies hebben in het spel.

Wilds in meerdere afmetingen

Een Wild in het spel is een soort joker. Je kan hem gebruiken om iedere winnende combinatie mee compleet te maken. Een Wild kan enkel op je rollen komen, maar hij kan ook uitklappen op een rol. Je kan zelfs een extended wild hebben waardoor er gelijk een hele rol gevuld is met dit symbool. Op het moment dat je vijf rollen perkament op je scherm hebt staan met een olielamp erop heb je prijs. Je ziet een geest uit de olielamp verschijnen. Die geest zal dan gaan bepalen welk feature aan jou wordt toebedeeld.

De features van de geest

Je krijgt van de geest altijd wat moois; we kregen onder andere de volgende zaken tijdens het spelen;
• Een multiplier waardoor de prijs werd verdubbeld of verdriedubbeld. Dat duurde wel tien spins lang.
• Een extra wild symbool op de rollen
• Een uitklapbare wild op de rollen van het spel
• Een Wild die over een hele rol uitstrekte.

Je speelt niet gratis

Je zou verwachten dat het bonusspel met de geest gratis was maar dat is niet zo. Je moet gewoon betalen via je tegoed. Het is dan ook zaak dat je goed op jouw saldo let tijdens het spelen. Gratis is er bij dit spel niet bij. Leuke winsten maken daarentegen wel.

Aan de knoppen van het wensspel

Play – doe een spin in het spel
Autoplay – de computer speelt voor jou en zet in met jouw laatst gedane inzet
Level – hoeveel munten zet je in per winlijn
Coin Value – wat is de waarde van een munt waarmee jij speelt.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

Juli 2014

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €0,50