Banana Odyssey logo logo

Banana Odyssey gokkast

Banana Odyssey gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,3%
Volatiliteit / variantie
Laag

De Banana Odyssey gokkast is een spel uit de handen van Slingshot Studios. Deze provider werkt speciaal voor de bekende ontwikkelaar Microgaming. Eerder werkte de twee partijen al samen met de Cash of Kingdoms speelautomaat. Maar wij moeten zeggen dat de Banana Odyssey gokkast een stuk vermakelijker is. Twee apen in de ruimte, dat is het thema en uniek is het zeker. Gratis oefenen op de Banana Odyssey kan onderin de review.

Uitleg

De Banana Odyssey gokkast is opnieuw heel eenvoudig, zoals de meeste speelkasten in het online casino. Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. Qua winlijnen heb jij de beschikking over tien winlijnen, deze staan vast en kunnen niet worden aangepast. De minimale inzet is slechts tien eurocent per draai en er kan tot maximaal 400 euro per spin worden ingezet. Hierdoor komt de hoofdprijs uit op een bedrag van 160.000 euro, oftewel 4000 keer de inzet per draai. Het theoretische uitkeringspercentage staat op 96,31% en de variantie is medium.

Features

Komt er minimaal één Wild-symbool op de tweede, derde of vierde rol te staan? Dan zal de Wild-symbool zichzelf uitstrekken over de hele rol en krijg je een kosteloze re-spin. En natuurlijk blijven de Wild-symbolen dan gewoon staan. Zie je weer opnieuw een Wild-symbool verschijnen, dan is de kans op een prijs nog groter. Want dan zal het proces zich gewoon weer herhalen. Dit kan maximaal drie keer achter elkaar geburen. Overigens lijkt deze feature wel een beetje op die van de Starburst gokkast.

Gratis spins

De Scatter-symbolen kunnen gratis spins opleveren en hiervoor heb jij er minimaal drie nodig. Tijdens de gratis spins worden alle Wild-symbolen zomaar Sticky. Hierdoor kan jij nog sneller een groot deel van het speelveld opvullen met Wild-symbolen.

Conclusie

De Banana Odyssey gokkast lijkt wel heel erg op de Starburst speelautomaat, maar dat hoeft de pret niet te drukken. Het thema is uniek, de gameplay is heel fijn en de uitbetalingen zijn prima. En natuurlijk kan jij hieronder ook gewoon gratis meespelen op de Banana Odyssey gokkast.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juli 2019

Features icon
Features

Wild Symbol, Scatter, Autoplay Option, Free Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €400