Cash of Kingdoms logo logo

Cash of Kingdoms gokkast

Cash of Kingdoms gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,3%
Volatiliteit / variantie
Laag

Microgaming maakte zijn fans al lange tijd lekker met de komst van de Cash of Kingdoms gokkast en jij kan er nu ook daadwerkelijk op gaan spelen. Toch heeft de ontwikkelaar de verwachtingen niet weten waar te maken, maar desondanks zijn er nog altijd prachtige geldprijzen te winnen. Wil je het spel zelf ervaren, speel dan onderin deze review gratis mee.

Uitleg

De Cash of Kingdoms gokkast zal gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. Er zijn vijftien winlijnen, welke winsten van beide kanten uitkeren. De minimale inzet is vijftien eurocent per spin, maar er kan ook een maximale inzet van 480 euro per draai worden ingezet. De lage variantie zorgt voor veel kleine prijzen, de hoofdprijs staat op ‘slechts’ 100.000 euro. Het Middeleeuwse thema komt wel redelijk goed uit de verf, ondanks het feit dat er gekozen is voor symbolen in een cartoonstijl.

Invading Wilds

De Wild-symbolen komen zo af en toe langs op rol twee en vier, deze Wilds zijn Stacked. Mocht je een hele rol vullen met Wilds, dan zal er nog een extra Wild worden toegevoegd aan het spel. Hierdoor neemt de winstkans toe, meestal win je een prijs van tussen de vijf en tien keer de inzet.

Gratis spins

Een klein hoogtepuntje op de Cash of Kingdoms gokkast zijn de gratis spins, deze kunnen geactiveerd worden wanneer de Scatter driemaal op de middelste rollen komen te staan. Er worden in dat geval tien kosteloze draaien gestart, waarbij de mogelijkheid bestaat dat er nog meer gratis spins gewonnen worden. Tijdens de gratis spins zullen de Stacked Wilds op rol tween en vier worden geplaatst en worden de winsten dubbel uitbetaald.

Conclusie

Deze release van Microgaming heeft veel liefhebbers toch een beetje teleurgesteld, vooral omdat de prijzen die gewonnen kunnen worden niet echt in verhouding staan met de maximale inzet. Het is jammer, maar toch zal het thema redelijk veel spelers aanspreken en kan er lang worden doorgespeeld dankzij de lage variantie. Wij raden toch andere spellen aan, waaronder de Dazzle Me en de Jumanji gokkast.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Invading Wild, Gratis Re-Spins, Gratis spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 15

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,15 t/m €480