Attraction logo logo

Attraction gokkast

Attraction gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Play N Go
Uitbetalingspercentage RTP
96,7%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Voor wie dol is op techniek

Technische apparaten, het is iets waar je maar geen genoeg van kan krijgen. De echte liefhebbers van gadgets zullen al snel de gokkast Attraction ontdekken. Dit is een gokkast die draait om machtige machines. Je speelt het spel in een hightech omgeving; iets wat je urenlang kan fascineren. En natuurlijk kan jij allereerst even rustig gaan gratis gokken.

Het uiterlijk van het spel

Je speelt het spel attraction als een gokkast. Het is een gokkast waarbij de symbolen allemaal in de vorm van machines zijn vormgegeven. Er zijn welgeteld 10 karakters die op de rollen van de gokkast voorkomen. Je speelt het spel met rollen van een gokkast waar een aantal winlijnen op staan. Je zet in met munten en die hebben een waarde van 1 eurocent tot 1 euro. Je kan meerdere munten per spin inzetten. Het hoogste inzetniveau is 10. Dat houdt op 10 winlijnen in dat je maximaal 100 euro per spin kan inzetten.

De symbolen die gebruikt worden

Je kan het spel spelen door te proberen symbolen op een rij te krijgen. De symbolen die je bijeen moet zoeken staan vermeld in een wintabel die je in je scherm ziet. De symbolen, het zijn er 10 in totaal, hebben een waarde die oploopt van 40 munten (bij de mechanische tien) tot 500 munten (de roze machine met schotel). Er kunnen met de diverse combinaties hoge prijzen worden gewonnen. Er is ook een Wild in het spel verwerkt; wanneer je die op je rollen krijgt kan deze de waarde van ieder ander symbool overnemen om een winnende rij te vormen.  De Wild heeft een duidelijk wetenschappelijke vorm van een atoom.

Re-spins in het spel

Er is een aantal vakken waar de Wild symbolen in kunnen verschijnen. Links en rechts daarvan bevinden zich houders. Die zitten duidelijk boven de tweede, derde en vierde rol die in het spel zitten. Ze zitten ook aan de linker en rechterkant van de rollen. Doe je een spin dan komt er een elektromagneet te staan op één van de houders. De wilds en de magneten zullen er dan samen vor zorgen dat de aantrekkingskracht in werking treedt. Een Wild in de buurt van een magneet zal naar de magneet worden toegetrokken. Alle symbolen op het pad van de Wild zullen de vorm van de Wild aannemen.

Bediening:
Spelontwikkelaar Net Entertainment heeft in alle gokkasten die ze uitbrengen dezelfde extraatjes uitgebracht, zo ook in dit spel. Een belangrijke functie is de quick play. Hierbij hoef je niet te kijken naar de draaiende wielen met symbolen op je scherm. Ze zullen gelijk in de uiteindelijke stand komen te staan waardoor je des te sneller weet of je prijs hebt. Ook de autoplay functie is actief. Hierbij zet de computer automatisch in terwijl jij even wat anders kan doen. Je hoeft niet steeds de waarde van de munten en het aantal munten in te vullen.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2014

Features icon
Features

Wild-symbolen, Re-spins, Sticky Wild-symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €10