Big Bang logo logo

Big Bang gokkast

Big Bang gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De oerknal als inspirator voor een spel

Het spel Big Bang heeft als inspirator de oerknal. Dat is duidelijk te zien wanneer je het spel voor het eerst ziet. 10 planeten stonden model voor de symbolen op de wielen van deze gokkast. Er is gebruik gemaakt van ruimtevaart effecten om dit spel vorm te geven. Het is een spel waarbij je tot lekker hoog kan inzetten waardoor je ook een stevige winst kan maken. Wil je liever iets ander proberen, waag dan eens een kosteloos gokje op de Wild Orient gokkast.

De symbolen in het spel

Bij het spel wordt gebruik gemaakt van een behoorlijk aantal symbolen. Deze hebben ieder een eigen waarde. De laagste waarde wordt toegekend aan het blauwe 10 karakter, het paarse J karakter en het groene Q karakter. Dit zijn de symbolen die ieder een waarde van 50 munten hebben. De Oranje vlammende zon heeft daarentegen de hoogste waarde. Dit symbool is wel 1000 munten waard. Naast deze symbolen is er ook een aantal Wild symbolen in het spel te vinden. Het is een Wild in de vorm van een zon met het woord Wild erop vermeld. Heb je een Wild symbool op je winlijn, dan zal dit symbool als een joker dienen. Jij kan ieder symbool in het spel vervangen door dit symbool om een winnende combinatie mee samen te stellen.

Goed cashen bij het spel

Ga je het spel Big Bang spelen, dan kan je goed cashen. Tijdens het spelen begint er een multiplier meter te lopen. Heb je een winnende combinatie dan gaat er een lampje op de multiplier meter lopen. Het houdt een vermenigvuldiging van je winst in. Je kan de winst vermenigvuldigen met x1, x2, x4, x16 en x32. Bij de eerste keer zal je winst oplopen naar x2 en de winst van een volgende draai zal dus 2x zoveel waard zijn. Zo gaat het verder tot je bovenaan de ladder bent aangekomen. Wanneer je kijkt naar de maximale inzet van 50 euro per spin begrijp je gelijk dat jouw winst behoorlijk hoog kan oplopen. Het is dan ook zaak dat je – om goed te cashen – ook goed hoog inzet. De hoogste winstuitkering is vastgezet op 132.016 euro. Dat is een bedrag wat intergalactisch hoog is, en waar je heel leuke dingen mee kan doen.

Bediening:

Net Entertainment geeft jou wat speeltips mee die het spelen voor jou een stuk gemakkelijker maken. De belangrijkste speeltip is; zet in het begin wellicht voorzichtig in maar blijf niet aan de ondergrens zitten. Voor een winst die we jou zojuist noemden zal je toch wel met de hoge inzet van 50 euro moeten werken. Zet je namelijk in met een minimale inzet van 25 eurocent dan is jouw hoogste winst 2.680,32 euro. Dat is een heel mooie winst, maar vergeleken met de hoogste winst is het natuurlijk peanuts. Krijg je van een online casino free spins toegekend, dan zal je vermenigvuldiger na deze free spins weer verdwijnen.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2014

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €50