Ticket To The Stars logo logo

Ticket To The Stars gokkast

Ticket To The Stars gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Elk studios
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De Ticket To The Stars gokkast werd in 2019 uitgebracht door de bekende ontwikkelaar Quickspin. Deze gokkast staat bekend om zijn hele hoge variantie en geweldig uitgewerkte grafische hoogstandjes. Er is gekozen voor een jaren vijftig stijl en die komt bijzonder goed uit de verf. Het thema is reizen, maar dan wel op de snelste manieren. Er komen bijvoorbeeld symbolen voorbij van piloten, stewardessen en raketten.

Daarnaast zal er gespeeld worden met het beroemde Avalanche principe, oftewel winnende combinaties worden meteen ingewisseld voor nieuwe symbolen. Hierdoor heb je een extra kans op een geldprijs, zonder dat je daar ook maar één cent voor hoeft in te zetten.

Hoofdprijs

Ontwikkelaar Quickspin bracht in het verleden voor gokkasten met lage variantie uit, maar heeft het nu dus duidelijk over een andere boeg gegooid. Vooral de bonusrondes op de Ticket To The Stars gokkast zijn interessant en ruim vijftig keer de inzet opleveren. Maar ook tijdens de gratis spins kan je flink cashen, mede door de vermenigvuldigers. De hoofdprijs op de Ticket To The Stars gokkast staat op 10.000 keer de inzet!

Uitleg

Er zal op de Ticket To The Stars speelautomaat worden gespeeld op vijf rollen en met drie rijen. De 25 winlijnen staan vast en kunnen daardoor ook niet worden aangepast. Meespelen is al mogelijk vanaf 25 eurocent per draai, terwijl de maximale inzet op 100 euro per draai staat. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,52% en de variantie is hoog.

Het Wild-symbool op de Ticket To The Stars gokkast komt in Stacked op de rollen en kan zomaar andere symbolen vervangen. Alleen het Scatter-symbool kan niet worden vervangen door de Wild-symbolen. Daarnaast kan je met vijf Wild-symbolen op een winlijn al een prijs van twintig keer de inzet incasseren. De symbolen van de piloot en de stewardess bestalen maximaal twintig keer de inzet uit.

Gratis spins

De symbolen van de raketten fungeren als Scatter-symbool. Driemaal de Scatter is goed voor 15 gratis spins, vier Scatter-symbolen levert 20 gratis spins op en vijf Scatter-symbolen zelfs 25 gratis spins. Maar tijdens de gratis draaien kan jij ervoor zorgen dat de drie lampjes aan de zijkant van je scherm zullen gaan oplichten. Door drie winnende combinaties te maken is dit mogelijk, je krijgt dan nog twee extra kosteloze draaien en de vermenigvuldiger zal één keer omhoog gaan. Met een klein beetje geluk kan je dus lang doorspelen met de gratis spins en enorme winsten pakken met de vermenigvuldiger.

Conclusie

De Ticket To The Stars gokkast ziet er prachtig uit, er is echt aan alles gedacht. En ook de prijzen zijn fors en zeker haalbaar dankzij het hoge uitkeringspercentage. Je zal sowieso veel plezier beleven op deze geweldige speelautomaat. Overigens bracht ontwikkelaar Net Entertainment ook een nieuwe gokkast uit, namelijk de Turn Your Fortune.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

Februari 2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Bonus Spel, Scatter-symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €100