Avalon logo logo

Avalon gokkast

Avalon gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Quickspin
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De stijl van Koning Arthur op de rollen

Avalon is het mythische eiland uit de legendes van Koning Arthur. Het is onder andere de plek waar hij zijn magische zwaard ‘Excalibur’ vindt. In de online gokkast met dezelfde naam is ook voor jou genoeg moois te vinden. De rollen zijn helemaal in de stijl van de Arthurverhalen versierd en veel andere symbolen zullen dan ook bekend voorkomen. Wat betreft speelstijl heeft Avalon een bekende en populaire vormgeving, maar er valt genoeg magie te ontdekken met de juiste combinaties. Een ander populair spel met klassieke vormgeving is de Random Runner gokkast. Absoluut een poging waard!

Bekende spelbeleving

Avalon heeft een speelveld van vijf rollen met drie zichtbare posities op iedere rol. Er zijn twintig winlijnen verdeeld over de vijftien posities en je hebt ten minste drie dezelfde symbolen nodig om een winnende combinatie te maken. De symbolen zijn zowel symbolen die je verwacht in een spel over Koning Arthur en aangevuld met de hoogste kaarten uit het kaartspel.

Je kunt de winst uit een combinatie ook inzetten in het gokspel. Hierbij zie je een omgedraaide spelkaart en heb je de keuze om te gokken of de kaart rood of zwart is, of zelfs de precieze kleur van de kaart te bepalen. Als je het goed hebt, wordt je winst verdubbeld of zelfs verviervoudigd.

Speciale symbolen

Er zitten een aantal speciale symbolen verborgen in Avalon. De eerste die zal opvallen is het kasteel dat ook als joker telt. Hiermee heb je minder symbolen nodig om toch tot een winnende combinatie te komen. Ook is er de dame van het meer, die in de overlevering Arthur het zwaard geeft. Zij telt zowel als ‘scatter’ symbool, waarbij je ook wint als de symbolen niet op een winlijn staan, als toegang tot het bonusspel.

In het bonusspel krijg je twaalf gratis beurten en kun je maximaal twaalf extra gratis beurten verzamelen. Ook krijg je een extra jokersymbool, doordat de schatkist nu ook als joker telt. Extra kansen op winst, dus! Je beste symbool tijdens deze gratis beurten is de kroon, die met vijf symbolen op een winlijn goed is voor 400 keer je inleg. Tijdens het basisspel heb je nog meer geluk met vijf kastelen op een rij, die maar liefst 1.500 keer je inleg waard zijn.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2006

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €100