Mystery Joker Review

Scoort een 9.7 van de 10.

Geniet je van het gemak van online slots, maar mis je de eenvoud van een gokkast met 3 rollen? Play’n GO’s Mystery Joker combineert op een succesvolle manier de moderne online slot elementen met nostalgische eigenschappen. Mystery Joker is uitgebracht in 2014 en biedt een hoge RTP percentage (Return to Player) van 96,98% met de potentie om tot 100x je totale inzet te winnen tijdens tijdens de gratis spins ronde met Mystery Wins. In tegenstelling tot de traditionele gokkasten, kun je Mysterie Joker gokkast spelen via desktop of mobiele apparaten.

Een retro online slot

Deze Mystery Joker slot heeft 3 rollen en 5-vaste winlijnen. Deze online slots hebben echt een retro sfeer en uitstraling die rechtstreeks uit de gouden dagen van fruitmachines met 3 rollen komt. Hoewel online slots per definitie modern zijn wijkt dit spel niet ver af van de traditionele kasten met zijn bellen, sterren en fruitsymbolen. Maar je ziet het ook terug in het beperkt aantal winlijnen en het eenvoudige ontwerp. De rollen draaien tegen een vlakke, paarse achtergrond. De muziek kan behoorlijk snel irritant worden vanwege het repetitieve karakter, dit kun je gelukkig zelf regelen. Algehele visuele kwaliteit is alles wat je van een verouderde slot zou verwachten.

De Mystery Joker gokkast is te spelen bij het online casino en 10 biedt inzet opties, variërend van €0.50 tot €100. Deze inzet wordt gelijkmatig verdeeld over de 5 winlijnen van deze slot. Alle de waarden van Mystery Joker zoals account saldo, inzet, en totale winst worden weergegeven in Euro valuate aan de onderkant van het slot scherm. Aan de bovenkant van het scherm onder de titel zie je de winnende lijnen in neon blauw.

Het eenvoudige ontwerp van Mystery Joker zorgt voor een beperkt aantal symbolen (slechts 6), dit zijn de bekende klassieke symbolen met uitzondering van het speciale bonus symbool – de joker hoed Scatter. Dit symbool in de vorm van een joker hoed is betrokken bij zowel de Mystery Win en de gratis spins bonus feature. De reguliere symbolen van Mystery Joker, in volgorde van hoog naar laag zijn: sterren, bellen, druiven, citroenen en kersen.

Het spelverloop is van links naar rechts. Draai 3 dezelfde symbolen om een geldprijs te winnen. In de uitbetalingstabel worden de symbool waarden aangeven in munten, deze blijven vast staan ondanks veranderingen in de inzet. Mystery Joker berekend automatisch de munten om naar Euro valuta door de muntwinst te vermenigvuldigen met de inzet per lijn en toont het gewonnen bedrag in het vak Total Win. Bijvoorbeeld een spelronde met een inzet van €1, levert je met 3 dezelfde druif symbolen 30 munten op. Deze online slot berekent de totale winst door het vermenigvuldigen van 30 x 0.20 voor een gewonnen bedrag van €6.

Iedere combinatie met 3 symbolen op één winlijn levert geld op vanaf de laagste waarde met de kersen. Win van 2x-10x de inzet langs een enkele winlijn tijdens het basisspel. Natuurlijk kun je met de gratis spins en Mystery Wins, dit aantal overtreffen. Je kunt hiermee als speler per winlijn 100x je inzet kunt winnen! Het is ook mogelijk om meerdere winnende combinaties te maken op verschillende winlijnen (tot maximaal 5), die bij elkaar opgeteld worden en voor een grotere totale winst zorgen.

Speciale features

Voor een online gokkast dat gestyled is na oudere gokkasten, is het verrassend dat de Auto play functie van Mystery Joker vrij geavanceerd is. Er zijn 5 opties, variërend van 10 t/m 50 opeenvolgende spelrondes. Met de geavanceerde instellingen kun je als speler de Auto play stoppen na activering van gratis spins, een zelf ingestelde saldo hoogte, of in het geval dat het saldo stijgt of daalt met een vast bedrag.

Met de Mystery Joker Instellingen kun je als speler het geluid aanpassen, de Auto Bet instellen of ervoor kiezen om met de spatiebalk een nieuwe spelronde te activeren. Versnel het spelverloop door de Spin knop nog een keer aan te klikken terwijl de rollen al draaien om deze sneller te stoppen.

Bonus features van Mystery Joker

Gratis spins met een Mystery Win: Draai 3 Scatter symbolen met de Joker hoed om 10 gratis spins te activeren met de kans op een Re-trigger tot 50 gratis spins. Draai 2 of 3 Joker hoed symbolen voor een Mystery Win waarmee je tot maximaal 100 munten kunt verdienen! Mystery Wins worden omgezet in geld door de munt winst direct te vermenigvuldigen met de totale inzet. Je kunt tot wel 100x je inzet winnen. Als je voor de hoogste inzet kiest, dat kun je tot €10.000 meepakken met de Mystery Win.

Overzichtstabel Mystery Joker

Software ontwikkelaar Play’n Go
Ondersteund op mobiele apparaten Ja
Release datum September 2014
Uitbetalingspercentage RTP 96,98%
Volatiliteit / variantie Gemiddeld
Features Gratis spins en Mystery Win
Rollen / winlijnen 3 / 5
Min. / Max. inzet €0,50 t/m €100
Hoofdprijs 100x je inzet

 

Zoek naar Joker hoeden!

In tegenstelling tot de meer gecompliceerde, moderne gokkasten, is dit spelverloop ongelooflijk eenvoudig te volgen, waardoor dit een perfecte online slot is voor beginners. De graphics zijn sober, maar spelontwikkelaar Play’n GO streeft hier juist naar een nostalgisch gevoel dat alleen bereikt kan worden met eenvoudige graphics. De RTP en win potentie maken deze slot zeker de moeite waard om eens te proberen. Het is ook het vermelden waard dat elke winnende combinatie tijdens het basisspel en de gratis spins feature voor winst zorgt. Hiermee bedoelen we dat er geen kleine prijzen worden uitgekeerd die kleiner zijn dan je inzet. En dat kan natuurlijk niet gezegd worden voor alle online slots.

Natuurlijk zullen de winnende combinaties van de meest waardevolle symbolen minder vaak voorkomen. Tijdens het testen van de Mystery Joker demo, wonnen we 5x in het basisspel van de 100 spins. Gratis spins werden 3x geactiveerd. We hebben het meeste van onze inzet weer terug gewonnen met 9 Mystery Wins. Zelfs een keer de maximale Mysterie Win van 100x onze inzet.

Als 100x je inzet winnen voor jou aan de lage kant is, probeer dan de andere online slots met 3 rollen die een groter win potentieel bieden. Zoals Eye of the Kraken van Play’n GO waarmee je tot 500x binnen kan slepen. Of Jackpot Jester Wild Nudge van NextGen met een hoofdprijs €100.000.

€100 Gratis Gokbonus

  • Tot wel 50 gratis spins
  • Mystery wins' van 1-100x je inzet
  • Drie rollen met vijf winlijnen

Speel Mystery Joker gratis!