Jackpot Jester Wild Nudge Review

Scoort een 7.9 van de 10.

Leuk die moderne video slots, maar wat als je nou eens terug wil naar die tijd met de klassieke slot machine. Dan zit je bij Jackpot Jester Wild Nudge helemaal goed! Deze slot heeft namelijk de bekende opzet van 3 rollen en 5 winlijnen. Het uiterlijk is met opzet ouderwets vormgegeven. Als de rollen in beweging komen lijken ze vervolgens op een mechanische wijze tot stilstand te komen, erg leuk gedaan door de ontwikkelaar NextGen. Ook met het geluid wordt er teruggegrepen naar het verleden, wanneer we een prijs winnen horen we heel eenvoudig “ping”. De Jackpot Jester Wild Nudge gokkast is trouwens een vervolg op het succesnummer Jackpot Jester 50,000. Het verschil is dat deze versie een grotere jackpot heeft van maar liefst 100,000 munten..

Voor de speler die niet zo bekend is met de klassieke slot machine, kan het misschien even wennen zijn om op de Jackpot Jester gokkast te spelen. Deze slot heeft namelijk ook een bovenspel genaamd Supergame, hiermee kun je inzetten met winst wat je gewonnen hebt in de onderste 3 rollen. Het voordeel van het bovenspel is dat je de symbolen meer opleveren en dat je gebruik kunt maken van de Wild Nudge symbolen. Hier zullen we later nog wat meer over vertellen. Het is wel belangrijk om te beseffen dat je wat zelfbeheersing nodig hebt voor deze slot. Het feit dat je met bedragen die je al gewonnen hebt nogmaals kunt spelen, kan ervoor zorgen dat je alle winst weer verspeelt.

Als je gebruik wil maken van het Jackpot Jester bonusspel, dien je de inzet in te stellen op minimaal 0,20. Dit staat in het spel gelijk aan 20 munten, in normale valuta is dit 4 euro per draai. Wil je wat minder inzetten? Dan kun je ook alleen spelen op de onderste 3 rollen. De minimale inzet is daar 20 eurocent, dit is de instelling 0,01. De maximale inzet is 2, dit staat gelijk aan 40 euro per draai.

Het bonusspel en de Wild Nudge symbolen

Zet je inzet op 0,20 (4 euro) als je wil spelen in de bovenste drie rollen van het bonusspel. Het voordeel van het bonusspel is dat je grotere geldprijzen kunt winnen, een kans hebt op de hoofdprijs van 100,000 munten. In het bonusspel heb je ook Wild Nudge symbolen, deze vervangen ieder ander symbool en kunnen ook gestapeld worden. Je maakt dus nog meer kans op geweldige geldprijzen!

Als je een prijs wint van minimaal 100 coins (20 euro) dan kun je deze gebruiken in het Supergame bovenspel. Klik op de blauwe knop met de afbeelding van munten. 100 coins staat gelijk aan één draai in het bovenspel. Tijdens onze review in het gratis oefenspel hadden wij in het begin weinig succes. Het bonusspel pakte vooral onze winst keer op keer.. Totdat we op een gegeven moment geluk hadden. We draaide in het onderspel 8 druif-symbolen, deze telde 2x horizontaal en 1x verticaal. Een mooie winst om te gebruiken in het bovenspel.. Daar hadden we opnieuw geluk en draaide we 6 zeven-symbolen, 2x horizontaal. Dit stond gelijk aan een prijs van 4120 coins (824 euro)! Zoals eerder vermeld hadden we ook een aantal keer hiervoor niets wonnen met het bonusspel. Het bonusspel kan je dus een grote winst geven of het pakt juist je winst.. Jackpot Jester Wild Nudge is een slot met een gemiddeld tot hoge volatiliteit / variantie. Je krijgt wat minder vaak kleine geldprijzen, maar wel wat meer kans op grotere geldprijzen. Het percentage dat gemiddeld terug gekeerd wordt aan de speler is 95,1%.

Overzichtstabel Jackpot Jester Wild Nudge

Software ontwikkelaar NextGen Gaming
Ondersteund op mobiele apparaten Ja
Release datum Augustus 2015
Uitbetalingspercentage RTP 95,1%
Volatiliteit / variantie Gemiddeld tot hoog
Features Supergame bonusspel en Wild Nudges
Rollen / winlijnen 5 / 5
Min. / Max. inzet €0,20 t/m €40
Hoofdprijs 100,000 munten

 

Conclusie

Ben je op zoek naar een klassieke slot machine? Dan is de Jackpot Jester Lucky Nudge gokkast echt wat voor jou! De eenvoudige retro look en de knipperde lampjes nemen je mee terug in de tijd. Toch met een moderen twist, je kunt deze slot namelijk ook op tablet en smartphone spelen. Vooral het bonusspel zorgt bij deze slot voor een spannende speelervaring. Je kunt eerdere winsten nog groter maken of je het kunt juist verliezen, wat doe jij? Kijk ook eens naar de Billy’s Game gokkast voor nog meer speelplezier.

€100 Gratis Gokbonus

  • Klassieke fruitautomaat
  • Jackpot met 100.000 munten
  • Met 'nudges' voor extra kans op winst

Speel Jackpot Jester Wild Nudge gratis!