Lord of Darkness logo logo

Lord of Darkness gokkast

Lord of Darkness gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,4%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Luguber gokken met de heer van het duister

Lord of Darkness is een online gokkast met een duister tintje, zoals de naam al doet vermoeden. Dit donkere thema maakt Lord of Darkness een perfecte keuze voor wie altijd al had willen gokken op een begraafplaats, of zich het liefst omringt met lugubere objecten. Aan doodskisten, rattengif en schedels dan ook geen gebrek in Lord of Darkness en ook de heer van het duister zelf komt af en toe voorbij draaien – inclusief zwarte horens en een vlammenzee op de achtergrond. Andere spannende en redelijk enge gokkasten zijn Zombies en Wild Witches.

Weerwolven, vampieren en bonusspellen

Lord of Darkness heeft twee hoofdpersonen die elk aan een kant van het speelveld staan. Op de achtergrond is een begraafplaats zichtbaar en bij volle maan verandert de onschuldig ogende jongeman in een weerwolf. De dame aan zijn rechterkant kan op ieder moment in een vampier veranderen en de symbolen op de rollen zijn wellicht nog onheilspellender. De hoogste paar kaarten uit het kaartspel vormen de lagere symbolen en zijn met omringd door kapotgeslagen schedels. Daarnaast zijn er doodskisten, rattengif, en de duivel zelf die voorbij komen schieten op de rollen.

De transformatie van de hoofdpersonen dient niet alleen als flitsende animatie om de sfeer te onderstrepen, maar heeft ook een echte functie in het spel. Waar de symbolen met de hoofdpersonen normaal gesproken gewoon op zichzelf staan, worden dezelfde symbolen na de transformatie als joker gebruikt. Heb je dus de vampier en weerwolf tegelijkertijd, dan heb je twee verschillende kansen op extra jokers. Ook is er een gewone joker (de volle maan), die precies werkt zoals je verwacht. Bij drie doodskisten begint het bonusspel, waarin je een aantal gratis beurten krijgt. Het precieze aantal wordt bepaald door een van de doodskisten in beeld te kiezen.

De duivel is in dit spel het meest waardevolle symbool. Krijg je vijf duivels in het spel, dan krijg je 2.500 keer de inleg per winlijn terug. Daarnaast zijn de symbolen van de hoofdpersonen ieder maximaal 2.000 waard. In de gratis rondes van het bonusspel is dit aantal verhoogd naar 2.500 voor zowel de man als de vrouw. Dit bonusspel speelt zich af binnen in een huis. Bij iedere beurt is ten minste één van de rollen gevuld met de duivel als joker. Hierdoor heb je veel meer kans om te winnen. Naast het bonusspel met de doodskisten zijn er geen extra spellen of bonussen beschikbaar.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €50