Emoticoins logo logo

Emoticoins gokkast

Emoticoins gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Play N Go
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Emoticoins werd door ontwikkelaar Microgaming in 2017 uitgebracht. Deze speelautomaat volgde hiermee het voorbeeld van andere ontwikkelaars. Het is eigenlijk een redelijk standaard spel, weinig verrassingen en bijzonderheden. Desondanks zijn de prijzen wel serieus en daar draait het stiekem toch wel een beetje om. Gratis meespelen op de Emoticoins gokkast kan onderin de review.

Uitleg

Er zal gespeeld worden op vijf rollen en drie rijen, het spel is ook zeer geschikt voor mobiele spelers. Er zijn dertig winlijnen die vaststaan en niet aangepast kunnen worden. De minimale inzet is slechts dertig eurocent en de maximale inzet staat op driehonderd euro per draai. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,5% en de variantie is medium. Het Scatter-symbool is de afbeelding met LOL en de Wild kan herkent worden aan de Emoticoins afbeelding. De afbeelding van de smiley met de zonnebril kan de hoogste prijs van 28 keer de inzet opleveren.

Wild Blast Feature

De Wild Blast Feature kan op elk willekeurig moment worden geactiveerd op de Emoticoins gokkast. In dat geval ontvang je op zijn minst één en maximaal vijf Wild-symbolen op de rollen. Dit zorgt ervoor dat je kans maakt op een grote geldprijs en je hoeft er verder helemaal niks voor te doen.

Wild Stickers Bonus

Het LOL symbool fungeert als Scatter en dient minimaal drie keer op de rollen komen te staan. In dat geval zal de Wild Stickers Bonus namelijk worden geactiveerd. Je ontvangt een geldprijs, maar ook nog tien gratis spins met handige Sticky Wilds. Alle Wild-symbolen blijven op de rollen staan, waardoor elke spin winstgevend kan zijn gedurende deze kosteloze draaien. Je krijgt gegarandeerd vijf Wilds op de rollen.

Conclusie

De Emoticoins gokkast ziet er een beetje simpel uit, het lijkt alsof ontwikkelaar Microgaming even snel een speelautomaat in elkaar heeft gezet. Toch zijn het de features die spelen de moeite waard maakt. Bekijk trouwens ook nog even de Exotic Cats gokkast, deze is ook van Microgaming.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2017

Features icon
Features

Wild Blast, Gratis Spins, Sticky Wilds

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 30

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,30 t/m €300