Dragon Island logo logo

Dragon Island gokkast

Dragon Island gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,7%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Op jacht naar de draak

De draak is een mythologisch wezen wat je opvallend vaak ziet terugkomen in films en in gokkasten. Het spel Dragon Island van uitgever Netent is afkomstig uit 2015. Het mag dan al geen supernieuw spel meer zijn; de techniek die er in het spel wordt gebruikt en de plaatjes die erin voorkomen mogen er absoluut zijn.

Het uiterlijk van het spel

Het eiland van de draak is eigenlijk opvallend mooi. Op een tropisch strand speel je dit spel met 5 wielen. Op ieder wiel is een drietal symbolen te zien. Die symbolen zijn allemaal draakfiguren die er door het kleurgebruik en hun uiterlijk griezelig echt uit zien. Het spel heeft naast de drakensymbolen ook de hogere kaartsymbolen J, Q, K en A verwerkt op de rollen zitten. Je speelt het spel op in totaal 15 winlijnen.

De bedoeling van het spel

Doel van dit spel is dat jij  meerdere gelijke symbolen op één winlijn ziet te krijgen. Het aantal gelijke symbolen wat je op een rij hebt staan levert een bepaald aantal munten op. Hoeveel munten dat zijn kan je zien op het scherm bij je spel. De inzet kan laag zijn. Je mag namelijk beginnen met een minimum inzet van 30 eurocent voor een spin. Dat kan echter oplopen wanneer je 150 euro per spin inzet. Jouw inzet per spin is bepalend voor het bedrag wat je kan winnen bij dit spel. Zet je minimaal in, dan zullen jouw munten ook een minimale waarde hebben. Zet je echter hoog in, dan zullen je munten een hoge waarde hebben.

Verdubbel je inzet

Het spel heeft een optie die je nergens anders terugvindt; je kan het spelen met een dubbele inzet. Wanneer je 1 euro inzet en je kiest de verdubbelaar speel je dus eigenlijk met 2 euro. Win je een bepaalde prijs, dan wordt die uiteraard ook verdubbeld. Dat tikt toch weer lekker aan.

Vrij spelen bij de draak

Heb jij 3 scatter symbolen op je rollen gekregen, dan kan je de free games gaan spelen. Je krijgt er 10 bij 3 scatters. Er zal altijd een hele rij gevuld zijn met Wild symbolen. Zodoende kan je tijdens de free spins heel eenvoudig nog meer free spins verdienen.

Bediening:
Kies je voor deze functie, dan kan je van links naar rechts op je rollen winnen maar ook van rechts naar links. De Golden Wild is een symbool die op een willekeurige plek kan worden gevonden. Er zit een multipliër van 2 tot 8 in verwerkt wanneer je met deze golden wild een winlijn compleet kan maken. Het is een symbool wat weinig voorkomt maar wat jou behoorlijk wat winst kan opleveren.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 30

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €300