Toki Time logo logo

Toki Time gokkast

Toki Time gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Toki Time
Start gratis spel
Close icon
Toki Time logo
Ontvang bij Toki Time
Ontvang bij Toki Time
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online slot Toki Time is bedacht en ontworpen door de ontwikkelaar Thunderkick. Net als bij de andere slots die zij hebben ontwikkeld, zoals Esqueleto Explosivo en 1429 Uncharted Seas, is ook het thema en het grafische ontwerp van deze slots allesbehalve standaard te noemen. Je belandt tijdens het spelen namelijk in de wondere wereld van de Tokis, een aantal gekke, schattige wezens. Een soort mini monsters a la Japanse stijl, maar dan met een lieve, vriendelijke en bijna aaibare uitstraling. Het thema doet wellicht een beetje kinderlijk aan, maar de winsten die je met dit spel kunt behalen zijn verre van kinderachtig. De diversiteit aan spelelementen en de verschillende manieren om te winnen zijn vrij uitgebreid. Het theoretische uitbetalingspercentage van Toki Time is met 97,1% namelijk bijzonder hoog te noemen. Ervaar de magische droomwereld van deze online gokkast.

Een waanzinnige fantasiewereld

Wanneer je de Toki Time gokkast opstart, verschijnt er een mooi gekleurde achtergrond. Deze wordt gevormd door groene heuvels, een blauwe lucht en een soort van sterrenhemel met alle kleuren van de regenboog. Daarnaast ontbreekt de vrolijke zon ook niet. Onderin het scherm zijn dansende bloemen te zien, die worden aangevuld met bewegende paddenstoelen aan de zijkant van het scherm. Aan alle kanten bewegen de animaties tijdens het spelen en ook de kleuren veranderen van licht naar donker wanneer de dag overgaat in de nacht, de zon ondergaat en de maan verschijnt. Op de voorgrond zie je 5 gaten in de grond, een soort van grote molshopen of boomstronken. Deze gaten zijn de gangmakers van het spel, want hier komen de verschillende beesten en symbolen uit omhoog. De beesten staan centraal in Toki Time en vormen in verschillende personages en in uiteenlopende kleuren (paars, rood, groen, blauw en geel) een deel van de symbolen. De regenboogwolken en sterren vullen de symbolen aan. Af en toe verschijnt er ook nog een heel bijzonder beest op de rollen. Het lijkt op een soort kruising tussen een schaap en hert. Dit bizarre beest kan het spel compleet op zijn kop zetten en kan ervoor zorgen dat je in deze fantasiewereld waanzinnig gaat winnen.

Toki Time spelen

Eenvoud is het sleutelwoord bij Toki Time met zijn 5 rollen en 11 winlijnen. Deze online slot heeft geen overbodige en ingewikkelde functies, maar is eenvoudig te spelen. Winnende combinaties kunnen zowel van links naar rechts als van rechts naar links vallen. De 11 winlijnen zijn aan beide kanten actief. De winlijnen zijn niet aanpasbaar en variëren van horizontaal in het midden, boven en beneden tot winlijnen in de vorm van de letters W, M en V. De inzet is wel aan te passen. Je kunt uit 14 verschillende inzetten kiezen. De minimale inzet bij bedraagt €0.10 en het maximale waarmee je per draai kunt spelen bedraagt €100.  De Toki Time slot is dus geschikt voor elk budget. De regenboogsterren en wolken zijn het meeste waard bij een winnende combinatie, gevolgd door de paarse, rode, groene, blauwe en als laatste de gele Toki’s. Vanaf 3 gelijke symbolen heb je winst. Via het bekersymbool onderin het scherm zijn de exacte uitbetalingen te vinden. Tot slot kun je bij Toki Time ook de automatische spinfunctie inschakelen. En of je nu speelt met 10 cent of gelijk voor 100 euro gaat, de animaties blijven even leuk en zorgen continu voor vermaak.

Expanded Wilds met Re-spins

De Toki Time gokkast is voorzien van een Expanded Wild met Re-spin. De Wild is het symbool waarop het bizarre beest, de kruising tussen een schaap en hert, staat afgebeeld. Deze verschijnen alleen op de rollen 2 en 4 en kunnen alle andere symbolen vervangen. Wanneer de speciale Wilds een winnende combinatie maken, volgt er een gratis Re-spin. Tijdens deze Re-spin blijft de Wild staan terwijl de overige rollen draaien. Bij elke winst die je vervolgens draait, volgt opnieuw een Re-spin. Hiermee kan het spel dus keer na keer blijven draaien, zolang je winnende combinatie met behulp van de Expanded Wild blijft houden. Het Re-spinnen stopt zodra er geen winnende combinatie meer valt. Met deze interessante feature op de online slot Toki Time valt dus aardig wat te winnen.

Bijzonder en origineel

Het leuke, tekenfilmachtige thema van de Toki Time online gokkast is bijzonder origineel te noemen. Deze slot ziet er gezellig, mooi en soms wat aandoenlijk uit. Alleen al voor het design en de animaties is deze online slot zeker een aanrader. Maar ook voor spelers voor wie het uiterlijk van het spel er niet toe doet is Toki Time absoluut de moeite waard. De Expanded Wilds met de automatische Re-spins bieden meer dan genoeg potentie. Naast de leuke speelervaring die deze online slot je bezorgt, kan het spel je ook nog eens prachtige winsten opleveren. Ontdek het zelf!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2014

Features icon
Features

Wild-symbolen, Re-spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 11

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100