Exotic Cats logo logo

Exotic Cats gokkast

Exotic Cats gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Exotic Cats
Start gratis spel
Close icon
Exotic Cats logo
Ontvang bij Exotic Cats
Ontvang bij Exotic Cats
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Ontwikkelaar Microgaming bracht in de zomer van 2018 de Exotic Cats gokkast uit. Vooral de snelheid van het spel zal opvallen en daarnaast kan je ook nog grote prijzen verwachten. Hoewel de titel van het video slot redelijk standaard overkomt is het toch een uiterst spannend spel gebleken. Gratis oefenen kan onderin de review, maar lees allereerst even de uitleg door.

Uitleg

De Exotic Cats gokkast zit vol met dieren, want het spel speelt zich af in de jungle. Deze dieren komen in de vorm van winstgevende symbolen, je kan bijvoorbeeld een luipaard, tijger en een poema op de rollen verwachten. Verder is het spel nog opgevuld met standaardsymbolen, een logo van het video slot en een Scatter-symbool.

Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met 243 manieren om te winnen. Een prijs kan al gewonnen worden met twee identieke symbolen naast elkaar. Echter is het de afbeelding van de exotische kat die het meest waardevol is met een mogelijke geldprijs van 300 euro met één spin. De minimale inzet is vijftien eurocent per draai en de maximale inzet is dertig euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96% en de variantie is medium.

Wild-symbolen

Grafisch gezien is de Exotic Cats speelautomaat één van betere van Microgaming. Maar ook de Wilds Feature is een schot in de roos. Boven elke speelrol staat één van de katten en die hebben een speciale kracht. Zodra een kat over de overstaande rol krabt, dan zal deze in zijn geheel veranderen in een Wild. Hierdoor kan jij grote prijzen winnen, met name wanneer meerdere rollen gelijker tijd in een Wild veranderen.

Gratis spins

Als jij minimaal driemaal het Scatter-symbool op de rollen ziet verschijnen, dan win je tien gratis draaien op de Exotic Cats gokkast. Als je vier of vijf Scatter-symbolen op de rollen krijgt dan krijg je ook tien gratis spins plus een geldprijs van maximaal twintig keer de inzet.

Conclusie

De Exotic Cats gokkast ziet er geweldig uit en ook de symbolen zijn haarscherp. Er is duidelijk nagedacht over deze speelautomaat, het zal de speler namelijk aan weinig ontbreken. Alleen een progressieve jackpot mist, maar die kan je wel winnen op de Mega Moolah gokkast.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2018

Features icon
Features

Gratis Spins, Wild rollen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,15 t/m €30