top strike championship logo

Top Strike Championship gokkast

Top Strike Championship gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
95,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Top Strike Championship is een spel van de bekende provider NextGen Gaming. Het slot kent als thema het WK-voetbal 2018. Het toernooi werd georganiseerd in Rusland en de titel ging uiteindelijk naar Frankrijk. Nederland was weliswaar niet aanwezig op het eindtoernooi, het is toch een leuk spel geworden. De originaliteit druipt van het slot af en dat is een enorm pluspunt. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 94,99% en de variantie is medium. Je kan op deze pagina gratis oefenen op de vermakelijke Top Strike Championship gokkast van NextGen.

Uitleg

De Top Strike Championship gokkast speel je met maximaal 20 winlijnen. Je kan zelf het aantal lijnen bepalen, maar wij raden je aan om deze allemaal te activeren. De minimale inzet is 20 eurocent per spin in dat geval en je mag maximaal 100 euro per draai inzetten. De twee zogeheten ‘top-symbolen’ zijn de Wild-symbolen, maar bieden ook de kans tot het winnen van 2500 munten per winlijn. Je hebt ook voetballers die op de rollen verschijnen en de standaard kaartsymbolen.

Gratis spins

Je kan op de Top Strike Championship gokkast ook nog een flink aantal gratis spins winnen. Je hebt hiervoor minimaal drie Scatter-symbolen nodig. Je wint minimaal 10 en maximaal 20 gratis spins per keer. Gedurende de gratis spins zijn er wat dingetjes aangepast. Je krijgt net wat andere uitbetalingen als je combinaties maakt met de voetballers, de Wild-symbool zijn een stukje meer waard en de kaartsymbolen zijn ingewisseld voor medium-symbolen zoals voetbalattributen.

Treble Bonus op de Top Strike Championship

Alle spelers maken ook kans om toegang te krijgen tot de Treble Bonus Feature. Je moet hiervoor een Treble Bonus symbool op de allerlaatste rol draaien. De bonus kan je alleen vrijspelen tijdens de gratis spins. Je mag één van de drie teams uitkiezen. Is jouw team de winnaar dan kan het een winstgevende periode gaan worden. Win je alle drie de wedstrijden met de drie team, dan kan je tot 150 keer de totale inzet winnen.

Conclusie

De Top Strike Championship gokkast is een aanrader voor iedereen die dol is op voetbal. De sport komt geweldig uit de verf en de symbolen zien er prachtig uit. De gratis spins zijn het hoogtepunt, mede dankzij de Treble Bonus Feature. Je kan gratis oefenen op de Top Strike Championship gokkast of een kijkje nemen bij één van de andere sport gokkasten op GratisGokken.nl!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

oktober 2018

Features icon
Features

Bonus

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100