Secrets of Horus logo logo

Secrets of Horus gokkast

Secrets of Horus gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Het oude Egypte blijft fascineren

Als er één thema is wat gokkers wereldwijd interesseert is het wel het oude Egypte. Met de piramides en de mysterieuze godenwereld kom je gelijk in een heel apart speldecor terecht. Het spel Secrets of Horus is dan ook geheel gewijd aan dit thema. Wil je nog meer spanning opzoeken? Speel dan ook op de Secrets of Atlantis gokkast.

Een mooie gokkast met extra winstkansen

Het spel Secrets of Horus speel je in eerste instantie op een gokkast. Het principe van de gokkast is redelijk standaard. Dat houdt in dat je het spel speelt op 5 rollen waarbij op elke rol 3 symbolen zichtbaar zijn. Inzetten kan je doen op 20 winlijnen. Die winlijnen staan duidelijk in het winschema onderin beeld aangegeven. Je ziet daar ook de symbolen die in het spel verwerkt zitten en de waarde die ze hebben wanneer je een volle winlijn met deze symbolen behaalt. Inzetten doe je met credits; je kent ze zelf een waarde toe. De waarde van een credit kan beginnen bij 1 eurocent per stuk, maar je kan die waarde laten oplopen tot 50 eurocent per credit. Daarnaast kan je meerdere credits op één winlijn zetten. Dat houdt in dat je speelt met een minimum inzet van 20 eurocent per credit, maar je kan jouw inzet per spin laten oplopen tot 40 euro. Dat klinkt hoog maar voor de echte high rollers onder ons is dit reden om het spel links te laten liggen, die kunnen beter meespelen op de Mega Fortune speelautomaat.

De Wild in het spel brengt geluk

In het spel kan je op één of meerdere rollen het Wild symbool krijgen. Dit is een symbool wat jou direct geluk brengt. Het heeft namelijk om mee te beginnen de hoogste waarde van alle symbolen die je in je scherm kan krijgen. Daarnaast dient een Wild symbool als Joker. Dat houdt in dat je met het Wild symbool in je winlijnen veel sneller een winnende combinatie draait. Een winnende combinatie die je hebt samengesteld met de Wild zal jou bovendien een veelvoud van de winst opleveren. Je mag dus met recht van een gelukssymbool spreken.

Gratis spelen en meer multipliers

Krijg jij bij dit spel minimaal 3 scatter symbolen op je rollen, dan zal jouw winst nog verder oplopen. Je mag dan namelijk gratis gaan spelen. Dat houdt in dat je free spins verdient waarbij je gratis inzet met jouw laatst gedane inzet. Jouw winst bij deze spellen wordt verdrievoudigd. Je maakt dus flinke winsten waarbij het jou geen cent kost; je maakt enkel maar winst. Het kan natuurlijk zijn dat jij meer dan 3 scatters op je rollen hebt staan. In dat geval kan je meerdere free spins winnen wat jou uiteraard een veel hogere winstkans oplevert.

Wat houden de knoppen in

Start – je start een spin in het spel
Bet – je bepaalt de hoogte van de waarde van een credit
Hold – Je zet een rol met een gunstige symbolencombinatie vast
Autobet – Je laat de computer automatisch voor jou inzetten met de inzet die jij laatst deed zodat je even de handen vrij hebt.
Reset – de autohold van de computer resetten.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2009

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,02 t/m €0,50