Book of Ra Deluxe spel logo logo

Book of Ra Deluxe gokkast

Book of Ra Deluxe gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Book of Ra Deluxe
Start gratis spel
Close icon
Book of Ra Deluxe spel logo
Ontvang bij Book of Ra Deluxe
Ontvang bij Book of Ra Deluxe
Uitbetalingspercentage RTP
95,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Book of Ra Deluxe gokkast is één van de beste spellen uit het assortiment van Novomatic. De Deluxe-versie heeft nog veel meer in petto van de klassieke versie. Het theoretische uitbetalingspercentage is bijna drie procent omhoog gegaan, maar gelukkig zijn veel ouderwetse kenmerken wel aanwezig gebleven. Er zijn gigantische prijzen te winnen, zowel in het reguliere spel als de bonusgame. Pak jij straks ook 5000 keer de inzet? Gratis oefenen kan onderin de review.

Uitleg

Elke deelnemer op de Book of Ra Deluxe gokkast kan zelf de inzet bepalen. Aangezien er altijd met tien wijnlijnen gespeeld dient te worden zal de minimale inzet uitkomen op 40 eurocent per draai, oftewel vier cent per winlijnen. De spelers met een ruimer budget kunnen tot 100 euro per spin inzetten. In het reguliere spel kan je met een enkele 5-of-a-Kind al een prijs van 5000 keer de inzet pakken. Daarnaast leveren de overige premium symbolen ook nog prijzen op van tussen de 750 en 2000 keer de inzet. De kaartsymbolen kunnen goed zijn voor maximaal 100 keer de inzet.

Gamble Feature

Elke winnende combinatie levert een prijs op, maar deze kan je ook nogmaals inzetten. Hiervoor staat de zogeheten ‘Gamble Feature’ klaar. Je zet alle gewonnen munten in en moet een kaartkleur kiezen. Kies rood of zwart. Het is een spel met een vijftig procent kans op winst. Kies je de juiste kleur, dan verdubbel je het bedrag.

Bonusgame

Het bonusspel op de Book of Ra Deluxe gokkast kan bereikt worden wanneer het boek minimaal driemaal op de rollen komt te staan. Het boek van de zonnegod fungeert als Scatter-symbool. Naast het feit dat je 200 keer de inzet terugkrijgt, zal je ook toegang krijgen tot het bonusspel. Tijdens het spel is er een grote kans dat het gehele speelscherm gevuld zal gaan worden met een identiek symbool. Afhankelijk van jouw inzet en het symbool kan je tot 500.000 euro winnen op de Book of Ra Deluxe gokkast.

Conclusie

De Book of Ra Deluxe gokkast van Novomatic is een echte klassieker. Deze speelautomaat kent een mooi uitbetalingspercentage, prachtige prijzen en een leuk design. Er zijn ook vele varianten op deze gokkast gemaakt, waaronder de Book of Aztec gokkast.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2015

Features icon
Features

Bonusspel, Gratis Spins, Gamble Feature

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,40 t/m €100