Secrets of Atlantis logo logo

Secrets of Atlantis gokkast

Secrets of Atlantis gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Secrets of Atlantis
Start gratis spel
Close icon
Secrets of Atlantis logo
Ontvang bij Secrets of Atlantis
Ontvang bij Secrets of Atlantis
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
97,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Spelen in een wereld onderwater

Atlantis is een thema wat bij iedereen tot de verbeelding spreekt. Het denken aan een verloren wereld onderwater vol kostbaarheden zorgt voor dollartekens in je ogen. Het is dan ook niet voor niets dat Netent een gokkast heeft ontworpen aan de hand van dit thema.

Een spel zonder bonusspel

Ga je dit spel spelen, dan kom je erachter dat bij deze gokkast vooral de aandacht is uitgegaan naar de graphics die erin verwerkt zitten. Er is niet de moeite gedaan om een bonusspel te bedenken. Voor spelers die van afwisseling onder het spelen houden is dat dan ook een beetje een afknapper. Je speelt het spel wel met free spins die je op een wel heel speciale manier kan verdienen.

Een sprookjesachtig uiterlijk

Je speelt het spel Secrets of Atlantis tegen de achtergrond van de verloren wereld. Die wordt bewoond door zeemeerminnen. De symbolen hebben dan ook het thema wat hierbij hoort. Daarnaast zit er een Wild symbool in het spel verwerkt. Dat Wild symbool is geen normaal symbool maar een stacked symbool. Dat betekent dat het zich kan uitstrekken over een hele rol heen. Netent spreekt niet over een stacked Wild maar over een Nudge Wild. Op die manier verandert een hele rol in één keer in een grote joker. Je kan dan meerdere winnende combinaties maken in één spin. Je kan een Wild symbool op meerdere rollen krijgen wat zorgt voor een waar prijzenfestijn.

Een soort bonus maar dan anders

Op rol 2, 3 en 4 tref je gearceerde gedeeltes aan. Het zijn witte rollen met zeesterren erop; je herkent ze gelijk als je ze ziet. Heb jij een 2e, 3e en 4e rol helemaal vol met deze gearceerde symbolen, dan mag je een gratis spin gaan doen. Je zet in dat geval in met de inzet die jij als laatste meegaf aan een credit in het spel. In het midden van jouw speelveld heb je dan de hele tijd drie rijen die allemaal hetzelfde symbool bevatten. Winstkansen te over dus.

Jouw inzet en de winst

Ga je dit spel spelen dan doe je dat aan de hand van een waarde die jij toekent aan een credit. Je kan een waarde toekennen aan een credit die ligt tussen 1 en 50 eurocent. Bovendien kan je met meerdere credits inzetten per winlijn. Je speelt het spel op alle winlijnen wat inhoudt dat je met een minimum van 20 eurocent per spin inzet. Je kan een maximale inzet doen per spin die vele malen hoger ligt wat dit spel tot een interessant spel voor de high rollers onder ons maakt. Bedenk goed dat een inzet tekenend is voor de hoogte van jouw winst bij dit spel. Zet je karig in, dan zal je ook weinig winst behalen bij het spel. Je zal dan ook interessant moeten inzetten want het valt op dat je bij dit spel niet heel hoge winsten zal behalen.

Wat de knoppen betekenen

Start – Je start een spin
Choose Bet – je kiest de waarde van een credit
Hold – Je zet een rol met winnende symbolen vast
Reset – de autohold functie resetten
Autoplay – De computer speelt een aantal ronden automatisch voor jou.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2016

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Respins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €200