Medusa II logo logo

Medusa II gokkast

Medusa II gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Medusa II
Start gratis spel
Close icon
Medusa II logo
Ontvang bij Medusa II
Ontvang bij Medusa II
Software ontwikkelaar Logo software
NextGen Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
97,1%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De online speelautomaat Medusa II is het vervolg op de eerste gelijknamige gokkast. Ontwikkelaar NextGen Gaming kon het succes van het vorige slot niet negeren en besloot om een tweede gokkast uit te brengen. De sfeer en de stijl van de Medusa II speelautomaat is weer van een hoog niveau. En vanzelfsprekend zal de hoofdrol ook opnieuw worden opgeëist door Medusa zelf. Speel onderin de review gratis mee!

Speluitleg

De Medusa II gokkast beschikt over een vijftal rollen en drie rijen. Er zijn geen winlijnen maar wel 243 manieren om een prijs te winnen. De minimale inzet is 25 eurocent per spin en er kan maximaal 50 euro worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 97,07% en de variantie is medium tot hoog. Het symbool van Medusa fungeert als Wild-symbool, maar komt ook in Stacked op de rollen te staan. Het is om die reden ook het meest lucratieve symbool op deze gokkast.

Medusa’s Locked Reels

Er zitten in de Medusa II gokkast ook allerlei mini-bonussen verstopt, die zomaar geactiveerd kunnen worden. Een daarvan is de Medusa’s Locked Reels. In dat geval zullen op rol twee tot en met vijf identieke symbolen vallen. Hierdoor neemt de winstkans drastisch toe, helemaal wanneer dat toevallig het Medusa symbool is. Het kan ook zijn dat deze feature helemaal niets oplevert.

Turned To Stone Stacked Wilds

Zodra het symbool van de heldhaftige soldaat op de derde rol komt te staan, dan zal Medusa hem aanvallen. De soldaat zal direct verstenen en in een winstgevende Stacked Wild veranderen. Hierdoor zal de kans om een mooie geldprijs enorm toenemen.

Gratis spins

Als je minimaal drie keer het Scatter Bonus symbool op de rollen krijgt dan worden er tien gratis spins toegekend. Tijdens deze draaien zullen de bovenstaande features ook actief zijn, oftewel identieke rollen en mogelijk ook nog een Stacked Wild op de speelrollen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de hoge geldprijzen tijdens de gratis spins te verdienen zijn.

Conclusie

De Medusa II gokkast doet zeker niet onder aan zijn voorganger. Opnieuw zijn er leuke mini-bonussen te verdienen en is het een spannend slot geworden. Wil je toch liever op de Medusa gokkast spelen, dan kan dat natuurlijk!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juni 2014

Features icon
Features

Gratis Spins, Linked Reels

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €50