Red Alert logo logo

Red Alert gokkast

Red Alert gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Als alle alarmbellen gaan rinkelen

Red Alert is een spel waarbij je in twee niveaus speelt. Je begint met het basisspel waarmee je credits verdient om het vervolgspel te spelen. Dat vervolgspel is een spel waarbij de scores enorm kunnen oplopen; tot wel 4000 credits. Probeer ook gelijk even de Reelcash speelautomaat uit voor een unieke spelbeleving.

Eerst credits verdienen

Wanneer je het spel Red Alert gaat spelen zal je eerst credits moeten verdienen. Dat doe je door het basisspel te spelen. Je speelt het op de onderste drie rollen in je scherm en daarbij heb je één winlijn tot je beschikking. Die winlijn is duidelijk aangegeven op het spel. Er loopt een dun lijntje over de middelste drie symbolen heen. Een winnende combinatie moet dan ook op die lijn staan. Hoeveel een winnende combinatie waard is zie je in de wintabel die op het scherm staat. De enige uitzondering op deze regel is het vraagteken. Dat symbool is namelijk altijd een verrassingsprijs waard.

Waag een gokje tussendoor

Won je een prijs bij het basisspel, dan heb je een gelegenheid om die te verdubbelen. Dat doe je met het Gamble spel. Hierbij zet jij je winst – tot 100 credits – in waarna je een gok waagt. Je speelt head or tail. Je zet in op head of op tail. Blijkt na de toss dat jij het goed had, dan verdubbelt jouw inzet. Had je het fout, dan ben je jouw inzet kwijt.

Ga voor de thrill met Red Alert

Heb je voldoende credits verzameld met het basisspel dan ga je verder met het vervolgspel. Je speelt dit op de bovenste set rollen. Je hebt wel 5 winlijnen tot je beschikking die je opnieuw herkent aan de dunne lijntjes die er overheen lopen. Je kan een hogere inzet doen; 5, 15, 20, 40 of 50 credits per draai. Speel je met de maximum inzet, dan wordt dat beloond met de Red Alert logo’s. Verzamel je er drie van, dan krijg je een bonusspel. Hierbij mag je gratis verder spelen tot je een prijs wint. Bij het bonusspel kan je dan ook enorm veel credits winnen; dat loopt op tot 4000 credits. Je kan de credits die je won veilig stellen naar het basisspel door op Collect te tikken.

Automatisch hold voor meer winst

Tijdens het spel Red Alert zal je met regelmaat een rol hebben die op een wel heel gunstig moment blijft stilstaan. De gokkast heeft een automatische Hold functie ingebouwd zitten waardoor deze rol dan blijft stilstaan tijdens een volgende spin. Je kan er echter ook voor kiezen om deze functie uit te schakelen. Dat doe je door Reset in te klikken. Wil je zelf één of meerdere rollen vastzetten dan doe je dat met Hold onder de bewuste rollen.

Bediening:

Start/To Clubmeter – Je start een spin in het basisspel of in het vervolgspel / Credits die je hebt gewonnen zet je in de clubmeter van het vervolgspel
Tail – Bij het Gamble spel zet je in op Tail
Choose Bet/Head – Je kiest welk bedrag je gaat inzetten bij het vervolgspel en start het vervolgspel/Je kiest bij het Gamble spel voor Head.
Hold – Je houdt een rol vast tijdens je volgende spin.
Collect / Reset – Je zet een gewonnen prijs in je creditmeter / Je reset de automatische hold functie.
Autoplay – Je hoeft niet steeds in te zetten; dat doet de computer voor je. Jouw laatste inzet wordt gebruikt bij de volgende spelletjes.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Respins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €125