Reelcash logo logo

Reelcash gokkast

Reelcash gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Reelcash

De gokkast Reelcash is een gokspel wat een basisspel kent en een cashspel waarbij er iets meer op het spel staat.

Het basisspel

Wil een speler het spel Reelcash gaan spelen, dan zal diegene eerst moeten beginnen met het basisspel. Dat is een spel wat een speler speelt op de onderste drie rollen. De speler heeft daarbij 1 winlijn tot beschikking. Die winlijn is duidelijk te herkennen aangezien er een smalle lijn over de middelste symbolen op de rollen heen. De deelnemer speelt het basisspel met een inzet van 1 credit per keer. Zo’n credit heeft een waarde van 10 eurocent per stuk. De speler kan prijzen winnen zoals is weergegeven in het winschema wat onder de rollen terug is te vinden. De scores die een speler daarbij kan behalen staan erbij genoemd. Heeft een speler geen winnende lijn, maar heeft diegene wel 1 of 2 reelcash symbolen op de rollen staan, dan wordt er in de winbank een reelcash symbool toegevoegd. Ziet een speler een volle verticale kolom staan in de winbank dan heeft de speler een verrassingsprijs gewonnen. Die prijs kan oplopen van 4 tot wel 200 credits. Heeft een speler een horizontale lijn staan dan heeft dit voorrang op de verticale prijs. De deelnemer wint dan 2 credits en die worden minstens 1 keer ingezet bij het winst of verliesspel.

Kop of munt

Wint een speler bij het basisspel dan heeft diegene de gelegenheid om die winst te verdubbelen. Dat kan met het Gamble spel. Hierin speelt iemand voor kop of munt. Een speler kan als diegene het goed speelt de winst verdubbelen. Heeft iemand pech en verliest diegene, dan is de inzet weer kwijt.

Spelen om Reelcash

Het vervolgspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen die een speler in het veld ziet staan. Er staan afbeeldingen op de rollen van geldbiljetten maar er staan ook vraagtekens op de rollen. Inzetten doet een speler met een hogere inzet, oplopend van 4, 8 tot 16 credits per spin. De deelnemer speelt met een aantal winlijnen wat afhangt van de hoogte van de inzet. De speler kan spelen met 1, 2 of 3 winlijnen, en de symbolen zullen kris kras over het scherm voor actieve winlijnen tellen. De speler hoeft dus geen rechte lijnen te volgen. Het winschema van dit vervolgspel staat in de tabel boven de bovenste drie rollen. Het vraagteken heeft een waarde die kan oplopen van 4 tot 100 credits. Hoeveel dat is hangt ook weer af van de inzet. Heeft een speler 200 punten verzameld op de cashmeter, dan zullen die vanzelf overgaan naar de creditmeter die in het basisspel zit. Met Collect Cashmeter kan een speler ook handmatig de winst innen.

Speel nu ook mee op de Silver Streak gokkast, helemaal gratis.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Features icon
Features

Wild-symbolen, Autoplay optie, Gamble Feature

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 3

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €1