NetEnt komt met een vervolg op Space Wars TM

27 september 2022

NetEnt komt met een vervolg op Space Wars TM

Met Space Wars 2TM PowerPointsTM is er een volgende spel met een intergalactisch genre. Spelontwikkelaar NetEnt komt hiermee met een vervolg van Space Wars TM, zodat spelers van het heelal weer terecht kunnen in hun vertrouwde habitat. De spelprovider staat er overigens om bekend om grafisch hoogstaande online gokkasten te ontwikkelen.

Aangezien de vorige release op de nodige populariteit kon rekenen, is het niet heel verwonderlijk dat er een vernieuwde versie van het spel nu wordt meegebracht, met wederom dezelfde intergalactische ervaringen. Karakters zoals Brute keren terug naar nieuwe rollen, dit maal mét een twist. Met onder andere een gloednieuwe monteur, gratis spins en een koopfunctie draait deze game op raketbrandstof. Het doel in het spel daarbij is om de PowerPoints TMmeter te vullen.

PowerPoints TMmeter

Het gaat als volgt. Bovenaan deze PowerPoints TMmeter registreert deze het aantal spelers dat bereikt is. Elke gewonnen wedstrijd levert punten op in deze meter, deze punten heeft een speler nodig om verder te komen. Hoe verder spelers komen, hoe voller hun meter raakt waarnaar ze in nieuwe niveaus kunnen komen waardoor ook hun winst weer vermenigvuldigd. Terwijl spelers door blijven draaien en spelen, moeten spelers het Zapper-symbool goed in de gaten houden. Door de verschillende mogelijkheden qua combinaties met de symbolen is het namelijk mogelijk om bijvoorbeeld free-spins te winnen.

Overige functies

Maar er zijn nog meer functies. Spelers kunnen bijvoorbeeld ook gebruikmaken van individuele functies zoals de Zapper. Het doel is dan om de functiesymbolen naast elkaar te laten landen zodat de rollen exploderen met winsten. Vanaf duizend of meer PowerPointsTM in net hoofdspel activeert de speler gratis spins, waarnaar er echt dingen gaan exploderen. Maar als spelers de baas willen zijn over de Melkweg, dan zullen ze het zo moeten spelen. Het aantal free-spins is daarnaast afhankelijk van de hoeveelheid PowerPointTM punten dat verzameld wordt tijdens het spel. Met een hoge volatiliteit en een prima RTP-rate maakt dit spel de weg vrij voor een geslaagde terugkeer naar het heelal.

Populaire blogs

Gokkasten
De top 5 gokkasten...
Gokkasten
Onze top 10 gokkasten...
Gokkasten
Top 5: populairste gokkasten...