De top 5 gokkasten met de hoogste winkans 2023

27 juni 2022

Waar een casinobezoek voor sommige spelers puur om vermaak en gezelligheid gaat, hebben de meeste spelers een ander doel: geld winnen. Heeft de speler de keuze, dan zal hij altijd kiezenvoor een gokkast met hoge winkans. Maar hoe weten spelers of de gokkast een hoge winkans heeft? Dat kan door te kijken naar het uitbetalingspercentage, ook wel Return To Player (RTP) genoemd. Nadat we de term Return To Player hebben uitgelegd, vertellen we graag meer over de top 5 gokkasten met de hoogste winkans.

Wat betekent Return To Player?

De Return To Player is het gemiddelde percentage van de inzet wat op de lange termijn weer terugkomt bij de speler. Dit gemiddelde wordt berekend over miljoenen spins. Stel, de speler kiest een gokkast met een RTP van 95% en spint een keer met €1. Gemiddeld gezien krijgt hij dan 95 cent uitbetaald. Natuurlijk wint de speler niet bij iedere spin 95 cent. Soms wint de speler niets, de andere keer wint hij €25. De Return To Player is dus het gemiddelde van wat een slot uitbetaalt.

De top 5 best uitbetalende slots

We hebben de top 5 gokkasten met de hoogste winkans voor jou op een rijtje gezet. Dit is de top vijf op het moment van schrijven.

5.White Rabbit

We trappen de lijst af met videoslot White Rabbit, ontwikkelt door Big Time Gaming. Op deze gokkast is niets vanzelfsprekend. Er wordt te allen tijde gespeeld met 5 rollen, maar het aantal symbolen op de rollen verandert per keer, variërendvan minimaal twee tot maximaal zeven symbolen. Het leukste onderdeel van White Rabbit vinden wij toch wel de bonusgames: 15 gratis spins met de mogelijkheid op Extending Reels. Dat betekent spelen op langere rollen met meer symbolen! De op Alice in Wonderland gebaseerde gokkast heeft een RTP-percentage van 97,72%.

4.1429 Uncharted Seas

Met een RTP-percentagev an 98,6% staat 1429 Uncharted Seas op de vierde plek in ons lijstje. De gokkast van softwareontwikkelaar Thunderkick is gebaseerd op mythische zeeverhalen uit de 15eeeuw. Visueel staat het spel vol met dieren uit de zee: er komen octopussen, dolfijnen, kreeften en zeemonsters voorbij. Spelers moeten het bij deze gokkast voornamelijk hebben van het wild-symbool en de gratis spins, die op kunnen lopen tot maar liefst 50 stuks. 1429 Uncharted Sees zit vol met bijzondere details en is visueel uniek. Mede door het uitbetalingspercentage staat deze gokkast op een verdiende vierde plaats.

3.Jackpot 6000

Als we het in de gokwereld hebben over klassiekers, gaat het vaak over fruitautomaten. Jackpot 6000 is daar een van. Het thema van de gokkast: fruit! In alle soorten en maten. Een leuke feature op de Jackpot 6000 gokkast, is kop of munt. Heeft de speler een bedrag gewonnen? Dan kan hij deze feature activeren. Vervolgens volgt de toss. Heeft de speler de uitslag goed voorspelt? Dan verdubbelt de winst. Heeft de speler de uitslag fout voorspelt? Dan gaat de winst verloren. Uiteraard kan de eerste winst ook gewoon uitbetaald worden. Jackpot 6000 staat – met een uitbetalingspercentage van 98,9% – op een mooie derde plek op ons lijstje gokkasten met de hoogste winkans.

2.Mega Joker

Het ontbreekt in dit lijstje niet aan klassieke fruitautomaten. Ook Mega Joker – wederom van softwareontwikkelaar NetEnt – is er zo een. Mega Joker heeft een progressieve jackpot, welke gemiddeld rond de €35.000 valt. Mega Joker heeft een RTP-percentage dat kan oplopen tot wel 99%, afhankelijk van de inzet van de speler. Er kan al gewonnen worden door drie dezelfde symbolen op rij te hebben op een van de vijf winlijnen. Winsten worden automatisch doorgezet naar de Supermeter, een apart spel op de gokkast die vaak meer oplevert dan het basisspel. De Supermeter kan gespeeld worden met 20 of 40 credits. Het uitkeringspercentage van de Supermeter ligt – bij het inzetten van 40 credits – boven de 100%, waardoor een grote winst bijna vanzelfsprekend is.

1. Ugga Bugga

De gokkast Ugga Bugga van softwareontwikkelaar Playtech staat bovenaan de lijst als het gaat om best uitbetalende slots. Met een RTP-percentage van maar liefst 99,07% zitten spelers bij deze gokkast zeker gebakken. De gokkast valt onder het thema jungle wordt gespeeld met twee x drie rollen en in totaal vijf rijen. De maximale inzet per spin is €250, dus dit slot is ook uitermate geschikt voor de high-rollers onder ons. Ugga Bugga mag dan een relatief oude gokkast zijn, maar het uitbetalingspercentage houdt dit slot zeker jong!

Populaire blogs

Gokkasten
De top 5 gokkasten...
Gokkasten
Onze top 10 gokkasten...
Gokkasten
Top 5: populairste gokkasten...