Magic Forest logo logo

Magic Forest gokkast

Magic Forest gokkast

18 plus

Voor dit spel dien je 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
betcity logo
Ontvang bij BetCity.nl
Tot €100 aan Free Spins!
Start gratis spel
Speel met echt geld
Close icon
Magic Forest logo
betcity logo
Ontvang bij BetCity.nl
Ontvang bij BetCity.nl
Tot €100 aan Free Spins!
Claim de bonus
betcity logo
BetCity.nl
Lees review
  • 5000+ Spellen, inclusief veel gokkasten
  • Verschillende betaalmethodes beschikbaar
  • Groot bonus aanbod
Tot €100 aan Free Spins!
Naar casino
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Schatten van het magische woud

Magic Forest is een online gokkast die zich in Ierland afspeelt. De rollen staan propvol geluksbrengers en Ierse personages, zoals de bekende mannelijke elf met hoge groene hoed en de pot met goud die hij volgens de overlevering bewaakt. Maar of hij ook de schatten van Magic Forest kan bewaken is natuurlijk maar de vraag. Met veel verschillende symbolen en de kans op een lucratief bonusspel valt er in het Magic Forest genoeg te halen. Waan jezelf nu in een uniek sprookje!

Knipogende elf als joker

Magic Forest heeft vijf rollen met drie rijen die horizontaal lopen, zodat het speelveld in totaal uit vijftien posities bestaat. Dwars door deze vijftien posities lopen twintig verschillende winlijnen. Zet je drie of meer van dezelfde symbolen op een winlijn, dan krijg je een winst uitbetaald. Omdat er twintig winlijnen zijn, maak je altijd kans op meerdere winsten tegelijkertijd. De knipogende elf geldt bovendien als joker, zodat je met een incomplete combinatie alsnog kunt winnen.

Die winst kun je toevoegen aan je totaal aantal credits, of inzetten in het gokspel. Hierin zie je een omgekeerde spelkaart die razendsnel van kleur wisselt. Het is aan jou om goed te gokken welke kleur de kaart uiteindelijk is. Dat kun je doen door een simpele kleur te kiezen of een precieze kleur spelkaart. Afhankelijk van het risico dat je neemt, kun je je winst verdubbelen of zelfs verviervoudigen. Wil je liever wat behoudender gokken, dan kun je de helft van je inzet wegzetten.

Potten goud als sleutel voor grote winsten

De potten met goud die af en toe voorbij komen, zijn ook de sleutel tot het bonusspel. Hiervoor heb je ten minste drie van deze potten nodig, verdeeld willekeurige posities over het speelveld. In het bonusspel krijg je tien gratis beurten, waarin je een totaalwinst kunt verzamelen. Je winst in het bonusspel telt driedubbel. Het hoogste beschikbare symbool is de elf, die met vijf symbolen op een winlijn maar liefst 7.500 keer je inleg per winlijn waard is. Wat betreft de gewone symbolen zijn de paddenstoel en het lieveheersbeestje de hoogste symbolen met 750 keer je inleg per winlijn.

Bekijk ook de andere sprookjesachtige gokkasten, zoals de Arabian Nights en de Super Lucky Frog!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

januari 2014

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€1 t/m €1