Hot 81 logo logo

Hot 81 gokkast

Hot 81 gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een bijzonder klein speelveld met bijzonder veel plezier

Hot 27 is misschien wel de meest eenvoudige online gokkast die je kunt vinden, net zoals het Starburst slot. Op een speelveld van drie bij drie komen negen verschillende symbolen voorbij rollen. Krijg je van die symbolen eentje op iedere rol, dan heb je sowieso een winnende combinatie te pakken. Met 27 winlijnen in een bijzonder klein speelveld is dit spel heel overzichtelijk en aantrekkelijk voor zowel de beginnende speler als een speler die het liefst snel en simpel speelt.

De kracht van eenvoud

Hot 27 heeft dus drie rollen met drie zichtbare posities. Er zijn in totaal maar negen verschillende symbolen, waaronder je ster die als joker fungeert. Iedere incomplete combinatie kan met een ster tot winst worden omgezet. Verder zijn de symbolen allemaal oude bekenden zoals de kersjes, citroenen, de ‘bar’ symbolen en sinaasappels, om er maar een paar te noemen.

Spelen met Hot 27 is simpel en snel. Hoewel er een knop bestaat om het aantal winlijnen aan te passen, gebeurt er helemaal niks als je erop drukt. Dat is maar goed ook, want de 27 winlijnen en de manier waarop ze zijn neergezet zijn de kracht van de eenvoud achter dit spel. Omdat iedere combinatie waarbij je een symbool op iedere rol neerzet een winnende combinatie is, is het spel niets anders dan wachten tot ook de derde rol stopt met het juiste symbool.

Vermenigvuldig je winst

Naast de joker is er maar één extra spelfunctie: het gokspel. Zoals we gewend zijn van spellen van de maker Amatic, bestaat dit gokspel uit verschillende lagen. Een omgedraaide spelkaart wisselt snel van kleur en door te gokken op de uiteindelijke kleur kun je je winst verdubbelen or verviervoudigen. Hierbij kun je zowel uit gewoon rood of zwart kiezen, of de precieze kleur van de kaart aanwijzen. Dit spel kun je bovendien herhalen, zodat je een verviervoudigde winst nog weer groter kan maken. Een kleine winst kun je zo met een beetje geluk omtoveren in een aanzienlijk aantal credits.

De eenvoud van Hot 27 staat het spelplezier niet in de weg. Integendeel, dit is een perfecte kast voor wie graag snel speelt of zich niet wil laten afleiden door animaties of oneindige winlijnen. Je kunt Hot 27 gratis proberen of een echt gokje wagen.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

november 2016

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

4 / 81

Euro icon
Min. / Max. inzet

€10 t/m €1.000