Great Wild Elk logo logo

Great Wild Elk gokkast

Great Wild Elk gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
95,2%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Neem een kijkje in het mystieke bos op zoek naar de magische witte eland “Great Wild Elk”. Draai de rollen voor grote geldprijzen! De Great Wild Elk is een online gokkast ontwikkeld door NextGen Gaming en beschikt over een hoge RTP (Return to Player) waarde van 95,19%, je hebt de kans om tot wel €10.000 euro te winnen per spelronde. Deze slots zijn voorzien van diverse bonus features zoals een Elk’s Light functie die andere symbolen kan vervangen. Ook is er een gratis spins bonusronde met Expanding Wild symbolen voor extra kans op winst!

Volg de mysterieuze witte eland

Great Wild Elk is een online video slot met 3-rijen, 5-rollen en 10 vaste winlijnen. De symbolen bestaan uit dieren, elven en oude ruïnes die prachtig overvloeien in de achtergrond. Het verhaal speelt zich af diep in het bos. Een reusachtige boom strekt zich uit tot de lucht, aan het einde van een donker pad. De muziek is heel subtiel en bijna meditatief, zelfs tijdens een winnende combinatie en na het activeren van bonus features. De algehele visuele kwaliteit van de graphics zijn uitstekend. Als animaties tijdens het basisspel zie je bijvoorbeeld in de schemering het noorderlicht flitsen. Tijdens de Re-spins krijg je een animatie van een witte eland te zien die knikt en stampt, dat is natuurlijk de Great Wild Elk online gokkast.

Deze online slot geeft aan de onderkant van het scherm verschillende bedragen weer: Lijn inzet, totale inzet, gewonnen bedragen en account balans. Er wordt niet gewerkt met credits, alles staat in Euro valuta. Je kunt deze inzet variëren van €0,10 t/m €20 bij de meeste online casino’s. Om je inzet te veranderen kies je een lijn inzet van €0,01 t/m €2,00. De waarden van de uitbetalingstabel worden bij Great Wild Elk in munten aangegeven. In de uitbetalingstabel blijven deze waardes vast staan ondanks veranderingen in de inzet.

De 11 symbolen van Great Wild Elk passen allemaal goed bij het fantasie thema. Er zijn 2 speciale symbolen: Het Elk Wild symbool en het Scatter symbool met de afbeelding van een boom. Het Elk Wild symbool kan alleen worden weergegeven op rol 3. Dit speciale symbool kan de gratis spins activeren, ook is deze in staan om ieder ander symbool te vervangen met uitzondering van het Scatter boom symbool. Dit symbool kan ook op zichzelf een winnende combinatie vormen, daarnaast is het betrokken bij het vergroten van Enduring Wins. Great Wild Elk heeft 9 reguliere symbolen, in de volgorde van hoog naar laag zijn dit de: groene elf, roze elf, adelaar, eenhoorn, slang, rode ruïne, paarse, blauwe en groene ruïne.

Het spelverloop van deze online slots is van links naar rechts, met uitzondering van het boom Scatter symbool. Draai 2 of meer van de groene of roze elven om een winnende combinatie te vormen. Maar het kan ook anders, draai bijvoorbeeld 3 of meer van de resterende reguliere symbolen of krijg 4 bijpassende Scatter boom symbolen – deze betalen 500!. Zowel de Scatter en de groene elf hebben de hoogste waarde. De groene elf betaalt 500, 250, 15, 6, je kan hiermee tot wel €1.000 langs één enkele lijn winnen. Dit kan oplopen tot maximaal €10.000 langs alle 10 de winlijnen.

In vergelijking met de meeste andere online gokkasten zijn de winnende combinaties van Great Wild Elk langs één enkele winlijn over algemeen winstgevend. Draai 3 of meer elf-symbolen, 4+ slang/adelaar symbolen of 5+ van een gewoon symbool voor een winstgevende spelronde. Meerdere winnende combinaties op verschillende lijnen kunnen worden opgeteld voor één totale geldprijs.

Speciale functies

Great Wild Elk gokkast heeft een Auto Play functie, je kunt hier 5 t/m 100 automatische spelrondes instellen met de optie het spelverloop te versnellen met ‘Fast-forward’. Klik op de grote ‘Stop‘ knop om de rollen sneller te laten stoppen. Klik op de kleine ‘Stop‘ knop om de Auto Play optie te beëindigen. Deze online gokkast beschikt verder niet over moeilijke speelopties of instellingen.

De bonus features van Great Wild Elk

Elk’s Light Feature: De ruïne symbolen (rood, paars, blauw, groen) kunnen willekeurig veranderen in een elf, geest, adelaar, eekhoorn of slang aan het begin van een spelronde.

Enduring Win (gratis spins): Het Elk Wild symbool activeert een willekeurig aantal gratis spins (4, 5, 6, 7, 8, 9, 10) als het deel uitmaakt van een winnende combinatie. Tijdens de gratis spins beslaat het Elk Wild symbool de complete 3e rol. Ieder boom symbool dat landt op de rollen tijdens de gratis spins zorgt voor een Enduring Win.

Re-spins: Op het moment dat de gratis spins rondes voorbij zijn wordt je beloond met één extra Re-spin. De Re-spins blijven actief totdat er geen extra boom symbolen meer verschijnen op de rollen. Alleen Scatter symbolen en Enduring Wins leveren geld op tijdens de Re-spins.

Gamble Feature: Deze functie toont eigenlijk weinig variatie tussen de slots van NextGen. Na een winnende combinatie kun je gokken om je winst te verdubbelen of te verviervoudigen. Raadt de juiste kleur of soort van de kaart die omgedraaid is. Je kunt tot 5 keer achter elkaar deze gok-optie gebruiken. Maar pas op, als je verkeerd gokt ben je jouw geldprijs kwijt.

Rust uit onder deze magische geldboom

Great Wild Elk is een originele aanvulling onder de gokkasten met een fantasie thema. De maximale inzet is helaas wat aan de lage kant. De graphics zijn best goed en de bonus features zijn vermakelijk. Tijdens het testen van de demo wonnen we gemiddeld 2,6 keer per 10 spins. De functie Elk’s Light is door ons 3 keer geactiveerd en leverde gemiddeld 24.6x onze inzet op. Het lukte eenmalig om de gratis spins bonusronde te activeren tijdens de 100 spins die we hebben gespeeld. De totale Enduring Win was 10x onze inzet als we de Re-spins meetellen komt dit uit op totaal 20x. Als je houdt van fantasie slots in een bosrijke omgeving, probeer dan ook Robin Hood Prince of Tweets eens.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juni 2016

Features icon
Features

Wild/Scatter symbool, Gratis Spins, Elk's Light, Gamble Feature, Re-Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €20