Magic Owl logo logo

Magic Owl gokkast

Magic Owl gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Rijkdommen in het hol van de tovenares

Magie wordt werkelijkheid in deze online gokkast. Magic Owl geeft niet alleen de hoofdrol aan de magische vogel, maar de ook de rest van de symbolen zijn doordrenkt met magie. Een mysterieuze tovenares nodigt je uit in haar mysterieuze werkplaats, waar kaarsen, duistere kristallen bollen en gouden bekers de uil vergezellen. Welke rijkdommen ze voor jou heeft weggelegd, zul je zelf moeten uitvinden, maar met vijftig winlijnen is duidelijk dat magische winsten nooit ver weg zijn. Bekijk ook de andere magische gokkasten, zoals de Royal Unicorn en de Magic Portals.

Twintig rollen en een gokspel

Magic Owl speel je op vijf rollen. Op iedere rol zijn vier posities zichtbaar, zodat het totaal aantal posities op twintig uitkomt. Er zijn maar liefst vijftig winlijnen waarop je de verschillende symbolen kunt combineren. Naast de magische symbolen die we eerder hebben besproken, zijn de vier hoogste kaarten uit het kaartspel ook aanwezig op de rollen. Twee van de magische symbolen die de aandacht trekken, hebben ook een bijna magische functie.

Voor alle andere symbolen geldt dat drie of meer van dezelfde symbolen op een winlijn een winst oplevert. Voordat deze winst aan je credits toevoegt, kun je ervoor kiezen om de winst in te zetten in het gokspel. Hierbij kun je de winst gokken en eventueel verdubbelen of verviervoudigen. Hiervoor kies je de kleur van een spelkaart die omgekeerd in beeld ligt. Afhankelijk van het risico dat je neemt, kun je beloond worden met een verdubbeling van je winst of een verviervoudiging.

Twee speciale symbolen

De twee speciale symbolen zijn de tovenares en haar kristallen bol. De dame zelf is een joker die een incomplete combinatie tot winst kan omtoveren. Met vijf van haar symbolen op een winlijn haal je bovendien de hoogst mogelijke winst: 5.000 keer je inleg per winlijn.

Het andere bijzondere symbool is de kristallen bol. Dit symbool verschijnt willekeurig over de rollen en telt als combinatie als je er drie of meer van kunt zien. Dit is ook het enige symbool dat niet op een winlijn hoeft te staan om toch te winnen. Niet alleen win je dan 1.000 keer je inleg per winlijn, je ontgrendelt ook een bonusspel. Hierin krijg je vijf gratis beurten. In dit bonusspel vormen de tovenares en de uil een team voor een grote winst met jokermogelijkheden.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juni 2014

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €10