rooster fury logo logo

Rooster Fury slot

Rooster Fury slot

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Rooster Fury
Start gratis spel
Close icon
rooster fury logo
Ontvang bij Rooster Fury
Ontvang bij Rooster Fury
Software ontwikkelaar Logo software
Endorphina
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Rooster Fury de online gokkast is ontwikkeld door Endorphina. Het spelbedrijf heeft zich laten inspireren door de hanengevechten. Een serieus thema, dat niet iedereen evengoed zal kunnen waarderen. Gelukkig heeft Endorphina er wel een komisch tintje aangegeven. De cartoonachtige stijl en de vrolijke geluiden brengen meer vreugde in het spel. De speler kan prijzen winnen door combinaties te draaien met de symbolen, maar ook door een hanengevecht-toernooi te winnen. Eventuele geldwinsten kan een deelnemer nog proberen te verdubbelen met de Risk Game. De Rooster Fury gokkast is ook geschikt voor spelers op een smartphone of tablet.

Uitleg

De Rooster Fury gokkast bestaat uit 3 rollen en 4 rijen. Het zorgt voor een compacte speelopzet met voldoende overzicht. De winnende combinaties moeten op één van de 5 winlijnen verschijnen. Traditiegetrouw bestaat een combinatie uit drie dezelfde symbolen op een winlijn. Er zijn weinig tot geen bonusfeatures die de spelers een handje helpen, er is zelfs geen Wild-symbool aanwezig in het spel. De minimale inzet bedraagt 5 eurocent per spin en er kan met maximaal 50 euro per spin worden meegespeeld. De verschillende hanen keren de hoogste prijzen uit. Echter zijn niet alle hanen even waardevol. Het kan geen kwaad om even het uitbetalingstabel onder de loep te nemen.

Geldwinst verdubbelen met de Risk Game

Een speler zal regelmatig een prijs winnen tijdens het spelen op de Rooster Fury gokkast van Endorphina. Het zijn alleen niet altijd hoge prijzen en ook nog wel eens kleine bedragen. De spelers kunnen er dan voor kiezen om de Risk Game te spelen en het winstbedrag te verdubbelen. Dat kan zelfs meerdere keren achter elkaar, al heeft de deelnemer dan wel veel geluk nodig. Een open kaart verschijnt op het speelscherm, de speler kan de waarde van de kaart zien. Er staan ook vier gesloten kaarten op het scherm. De speler kiest één van deze kaarten uit en de waarde moet hoger zijn. Is de waarde lager, dan is het gewonnen geld weer verdwenen. De Risk Game is nog altijd wel interessant voor lage geldprijsjes.

Activeer het bonusspel

Een deelnemer kan op de Rooster Fury gokkast ook een bonusspelletje activeren door drie of meer bonussymbolen te draaien. De speler krijgt dan gelijk vijf keer de inzet op zijn speelsaldo gestort, maar mag ook een haan uitkiezen. De gekozen haan zal gaan meestrijden in een hanengevecht-toernooi. Een ronde tijdens het toernooi bestaat uit een vijftal spins. In die spins moet de speler combinaties draaien, meer dan de tegenstander. Als dat lukt dan zal de speler doorstromen naar de volgende ronde en krijgt de deelnemer wederom vijf gratis spins. Het toernooi winnen is ook lucratief en kan een flinke prijs opleveren.

Conclusie

De Rooster Fury gokkast van Endorphina voldoet aan alle wensen. Het uitbetalingspercentage van 96%, de hoge winstpotentie, een leuk dieren thema en de mooie uitbetalingen maken het spel compleet. De animaties zien er goed uit en zijn enigszins komisch. Het moderne spel kan ook gespeeld worden op de smartphone en tablet, bijvoorbeeld onderweg of tijdens een vakantie. Spelers die trouwens graag in de vakantie-modus willen komen, die moeten eens kijken naar de Vacation Station Deluxe gokkast.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2021

Features icon
Features

Risk Game, Wild symbolen, Scatter symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,05 t/m €50