Gold Lab logo logo

Gold Lab gokkast

Gold Lab gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Laag

Winnen door de zoektocht naar goud

Sinds mensenheugenis zijn mensen op zoek naar de formule om goud te maken vanuit het niets. In deze online gokkast ga je samen met een kleine wetenschapper zelf op zoek naar goud. Hoe zijn zoektocht eindigt laat zich raden, maar in de tussentijd kun jij zijn dorst naar goud omzetten in winst en dus klinkende munt. Zoals alle gokkasten van Quickspin is ook Gold Lab een mooi vormgegeven kast die je spelplezier ondersteund met vrolijke animaties en een soepele spelervaring.

Mixdrankjes en gouden jokers

Het spel speelt zich af in het laboratorium van de kleine blonde wetenschapper aan wiens werkplaats dit spel zijn naam ontleent. Die wetenschapper is ook het middelpunt van het spel. Als je een winnende combinatie krijgt, maakt hij een klein dansje en het bonusspel kan alleen gespeeld worden als een chemische combinatie in zijn gezicht is ontploft.

De symbolen op de vijf rollen bestaan uit geheimzinnige mixdrankjes in verschillende kleuren, aangevuld met allerlei edelstenen. Sommige van de mixdrankjes hebben een rode achtergrond, waarmee ze een joker worden. Ook zijn er gouden jokers verspreid op de rollen die voor ieder ander symbool kunnen tellen.

Een bonusmodus die goud waard is

Krijg je drie van jokers met een rode achtergrond in beeld, dan wordt de bonusmodus ontgrendeld. Hierbij krijg je een aantal gratis beurten en kun je bovendien extra mixdrankjes verzamelen. Hoe meer van deze drankjes, hoe meer symbolen als jokers fungeren. Daarbij krijg je ook nog eens extra gratis beurten, waardoor je winst steeds hoger kan uitvallen naarmate je langer speelt. Zo begin je met vier gratis beurten, maar kan dit aantal gemakkelijk oplopen tot het dubbele.

Door de manier waarop dit bonusspel je winsten steeds optelt, zijn de bonusrondes letterlijk goud waard. Het spel is zo opgezet dat je niet zo vaak wint als op andere gokkasten het geval is, maar de winsten wel gelijk een stuk hoger uitvallen. Voor wie het liefst wil gokken met hoge winsten, is Gold Lab een uitstekende gokkast. De vrolijke animaties en de simpele opzet maken dit spel bovendien een prima keuze voor beginners. Bekijk hier ook een overzicht met andere gratis gokkasten.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100