Twin Spin logo logo

Twin Spin gokkast

Twin Spin gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Twin Spin
Start gratis spel
Close icon
Twin Spin logo
Ontvang bij Twin Spin
Ontvang bij Twin Spin
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Hoog

We doen een stap terug in de tijd richting de jaren 70. De Twin Spin slot van NetEnt maakt gebruik van klassieke symbolen zoals de kers, diamant, bel, bar en het 7 symbool. Zodra de achtergrond en symbolen oplichten is het net of we in Las Vegas van de jaren 70 zijn beland. Play that funky music! NetEnt is bekend geworden vanwege de geavanceerde online slots die ze tot op de dag van vandaag ontwerpen. Gekke thema’s en uitgebreide 3D animaties. Daarom is het eigenlijk wel leuk dat we eens iets anders van deze ontwikkelaar zien. Door gebruik te maken van klassieke fruitmachine symbolen en lichteffecten is het net alsof we weer achter de plaatselijke cafetaria gokkast zijn gaan zitten. Dit keer toch net even anders.. Twin Spin heeft namelijk een Twin Reel feature die zeker de moeite waard is om te ontdekken. Deze gokkast beschikt over vijf rollen en 243 winlijnen, plus een flinke hoofdprijs van €125.000!

Vegas uit de jaren 70

Het thema van deze slot is het Las Vegas uit de jaren 70. De klassieke symbolen, flikkerende lampjes en de muziek laten je als casino liefhebber al snel thuis voelen. Dit is wel een pluspunt van NetEnt, niet alleen de achtergrond en symbolen veranderen maar het totaalplaatje. Bij de Twin Spin gokkast zul je geen gekke animaties tegenkomen of andere complexe bonus features. Nee deze slot is opzettelijk eenvoudig gehouden om niet die feel van de jaren 70 te verliezen. Wat ons betreft zijn ze hierin geslaagd.

Inzet mogelijkheden en instellingen

De inzet mogelijkheden van Twin Spin zijn niet zo eenvoudig als het jaren 70 thema. Je kunt zowel het inzet niveau als de muntwaarde aanpassen met veel verschillende standen. Het inzet niveau genaamd Level kun je aanpassen van 1 t/m 10. Met iedere stap gaat je inzet omhoog. De grote van deze stappen zijn is afhankelijk van je muntwaarde, deze wordt aangegeven als Coin Value, 0.01 t/m 0.50. Bij het online gokken voor geld is de minimale inzet op Twin Spin €0.25 en de maximale inzet is €125. Zowel voor de highroller als de speler met een kleinere beurs is er wel een geschikte inzet te vinden.

Zoals we gewend zijn van deze ontwikkelaar zijn alle overige opties eenvoudig terug te vinden. Je kunt met de afbeelding van de i het informatiescherm oproepen. Hier vindt je meer uitleg over de Twin Reel bonus feature en de waarde van alle symbolen. Hieronder zullen wij we nog wat meer toelichten over deze bonus functionaliteit. Voor de wat luie spelers onder ons is er ook weer de Autoplay functie, klik erop, stel het in en leun lekker achterover. Houd wel even je budget en inzet in de gaten. Sommige spelers van slots geloven heilig in het perfecte moment om een grote inzet te plaatsen, voor hen is er ook weer die Max Bet knop. Met één knop kun je de grootst mogelijke inzet plaatsen. Linksonder in beeld zie je de knop met de moersleutel. Als je hier op klikt kun je diverse opties in-of-uit schakelen. Kies er bijvoorbeeld om het spel sneller te laten verlopen met Quick spin. Je kun in dit venster ook het geluid en de grafische kwaliteit instellen.

Twin Reel feature

Twin Spin heeft iets bijzonders namelijk de Twin Reel feature. Bij iedere ronde is het mogelijk dat 2 of meer rollen aan elkaar vast blijven zitten tijdens het draaien. Deze symbolen komen dus ook aan elkaar vast geplakt tot stilstand. Dit zorgt ervoor dat het veel eenvoudiger wordt om een winnende combinatie te maken! Het moment en het aantal rollen dat aan elkaar vastplakken wordt willekeurig bepaald door de Random Number Generator. Maar wat is een online slot nou zonder Wild feature, bij Twin Spin heb je natuurlijk ook de beschikking over een Wild feature. Deze kan verschijnen op de rollen 2, 3, 4 en 5 en kan ieder ander symbool vervangen.

Samengevat

Ook al heeft de Twin Spin gokkast een klassiek uiterlijk, het thema brengt toch vernieuwing in het huidige slots aanbod wat we nu kennen. Dit zit hem vooral in de afwerking zoals de retro wijze waarop de rollen tot stilstand komen en de prachtige jaren 70 verlichting en muziek. Als het gaat om de bonus features is het aanbod eenvoudig gebleven. Wij denken overigens dat dit met opzet eenvoudig is gelaten om niet het retro thema in de weg te zitten. Ben je dol op Las Vegas en de klassieke automaten? Dan is deze slot echt wat voor jou! Wil je toch een ander slot

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2013

Features icon
Features

Wild-symbolen, Locked Reels, RTP Range

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €125