Money Honey logo logo

Money Honey gokkast

Money Honey gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Alles draait om het grote geld

Op een gokkast spelen doe je voor een deel voor de spanning, maar geef toe; jij wil er ook wel geld mee verdienen. Met Money Honey is dit mogelijk. Je speelt het spel in de vorm van een basisspel, een vervolgspel en een speciaal Money Honey bonusspel.

Verdien je eerste geld bij het basisspel

Ga je beginnen met Money Honey, dan zal je eerst het basisspel moeten spelen. Dat doe je op de eerste 3 rollen van het scherm. Je ziet een winlijn lopen over de middelste symbolen heen en op die winlijn moet je winnende combinaties zien te behalen. Welke combinaties winnend zijn zie je gelijk aan de wintabel in beeld. De scores die je met de combinaties kan behalen staan erbij vermeld. Er is een uitzondering op de regel en dat is het ster symbool. Dat mag namelijk kris kras op het scherm verschijnen om een winlijn te vullen. Een aantal sterren kunnen al snel een bonus van 200 credits opleveren; de moeite waard dus. Maak je winst, dan kan je die met Save opslaan in het vervolgspel.

Een extra gokje

Heb je zojuist in het basisspel van Money Honey een leuke winst gemaakt, dan kan je die verdubbelen. Dat doe je door het Gamble spel te spelen. Het Gamble spel speel je met Money of Honey. Wanneer je goed inzet dan zal jij je inzet verdubbelen. Zet je fout in, dan ben jij je inzet helaas weer kwijt. Je kan een winst tot wel 200 credits maken bij dit spel.

Meer geld verdienen met het vervolgspel

Heb je in het basisspel credits verdiend, dan kan je die gaan inzetten in het vervolgspel. Dat doe je met een hoogte van 5, 10 of 20 credits die je per spin kan inzetten. Je zet in op wel 27 winlijn in totaal; ook kris kras over het scherm een winlijn vormen is dus mogelijk. Zet je 10 credits in, dan zal de beer achter de honing aan komen. Die krijgt dan ook een speciale functie. De beer wordt een Wild wat betekent dat hij iedere willekeurige combinatie in je scherm kan aanvullen. Speel je met 20 credits dan zullen alle beren op het scherm als Wild symbool fungeren waardoor het razendsnel punten verzamelen is. Op een moneymeter mag een max van 2000 credits staan. Heb je er meer dan gaan die direct naar het basisspel toe, maar de punten die de 2000 overschreden ben je niet kwijt. Eerder een meter legen kan altijd; dat doe je met de Collect knop.

Bediening:

Start/Save – je start een spin bij het basisspel of bij het bovenspel/ prijzen die je won zet je naar het vervolgspel door.
Honey – Bij het Gamble spel kies je voor Honey.
Money – Bij het Gamble spel kies je voor Money.
Change Bet – Je kiest hoeveel je inzet je vervolgens start je het vervolgspel.
Hold – Je zet een rol vast met een gunstige combinatie symbolen.
Reset/Collect – Je reset de autohold functie / Je verzamelt je gewonnen credits en zet ze op de creditmeter.
Autoplay – Je hoeft niet steeds in te zetten; dat doet de gokkast zelf voor je.

Wil je toch liever iets anders spelen? Bekijk dan eens de Red Alert of de Gonzo’s Quest speelautomaten!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €1